Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Se cer măsuri urgente! Adevărul despre PNRR sau cum extermini românii și România

Există niște condiții în planul PNRR, un plan nociv în care românii vor fi deposedați de proprietăți dar și mai grav, vor fi îndepărtați și separați de proprii copii, scrie în petiția sa deputatul Dumitru Coarnă. Nu în ultimul rând, parlamentarul atrage atenția asupra vânzării resurselor, fapt care șterge Romania de pe harta lumii.
Adevărul despre PNRR

Astăzi, 3 mai, am susținut o declarație politică intitulată “Când vinzi resursele minerale, ștergi o țară de pe harta lumii”

Inițial, prin PNRR, României îi erau alocate 80 de miliarde de euro care s-au transformat ulterior în 30 de miliarde, iar, din acestea, doar 10 miliarde sunt granturi. Restul înseamnă împrumuturi pe care tot românii le vor plăti.
Oare atât valorează resursele naționale? Oare atât valorează conturile bancare, mașinile, casele și terenurile cetățenilor români? Oare atât valorează viața copiilor cetățenilor români din țară și din diaspora? Oare atât valorează unitatea, integritatea și suveranitatea României? 10 miliarde de euro?

Dumitru Coarnă – Adevărul despre PNRR

Guvernul PSD-PNL-UDMR, cu sprijinul minorităților și al USR, încearcă să treacă, accelerat, diverse inițiative legislative (PLx-143, 144, 145/2023) care reprezintă atacuri sângeroase la toți cetățenii români, fie că se află în afara țării, fie că trăiesc în țară.

Trinomul toxic PSD-PNL-UDMR a fost incapabil să aducă argumente solide și fundamentate pentru aceste decizii politice iresponsabile. Dar, deciziile politice ale Guvernului PSD-PNL-UDMR au legătură cu celebrul Plan de Redresare și Reziliență (PNRR), document care a fost realizat de Cristian Ghinea (USR) și ținut la secret o bună perioadă de vreme. Niciun român nu a știut care sunt obligațiile României, dar, mai ales, modul periculos în care vor fi deposedați de proprietăți și de proprii copii.

În realitate, alocarea inițială a României a fost de 80 miliarde, dar, acum, este vorba de doar 29,2 miliarde euro. Din suma de 29,2 miliarde euro, doar 10-11 miliarde reprezintă granturi, restul fiind credite.

Despre jaloanele exterminării românilor și României!

Credite în valoare de aproape 19 miliarde de euro. Cu atât îndatorează guvernarea iresponsabilă PSD-PNL-UDMR România. Însă, pe lângă aceste împrumuturi, România are de atins și celebrele „jaloane” care înseamnă:

  1. Cedarea gratuită a ultimelor 240 de regii și 1.000 de întreprinderi de stat (Hidroelectrica, NuclearElectrica, CEC Bank, Salrom, Portul Constanța etc.) – prin PLx-143/2023;
  2. Deposedarea românilor de proprietăți. De la conturile din bănci și până la case, mașini, terenuri. Tot. Printr-ul simplu mail semnat electronic de orice executor judecătoresc din UE și Elveția. Chiar și pentru neplata unei facturi la utilități – PLx-144/2023;
  3. Separarea copiiilor de familie prin criterii relative și arbitrare (PLx-145/2023) astfel încât să se dea liber la adopțiile de către persoane de același sex (COM (2022) 695)

USR-ul, prin Cristian Ghinea, reglementează, în timp ce PSD-ul lui Marcel Ciolacu și PNL-ul lui Nicolae Ciucă pun în aplicare!

Dar, românii au dreptul să cunoască adevărul despre toate angajamentele toxice, numite jaloane, luate în numele românilor și al României!

Semnează și tu petiția  AICI! prin care cerem Guvernului PSD-PNL-UDMR să spună adevărul despre jaloanele exterminării românilor și României!

Declarația politică  mai 2023 – Deputat Dumitru Coarnă

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

Anul acesta se vor deschide 44 de apeluri prin PNRR, în valoare de peste 4 miliarde de euro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share