Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Păcat! Voleibalistele lui Nesic nu au mai produs bucurie. Locul 2 e compromis?

La sfârșitul săptămânii trecute, CSM Târgoviște a înregistrat o victorie mare cu liderul absolut CS Volei Alba Blaj, în a treia etapă a play-off-ului Diviziei A1 de volei feminin. Cu 3-0 a câștigat echipa lui Dragan Nesic, în Sala Polivalentă, derby-ul cu cel mai puternic club din voleiul feminin românesc și reapăruseră speranțele pentru locul 2. După acea reușită, fanii așteptau o evoluție bună și aseară, în duelul pentru locul secund cu CSM București. Târgoviștencelor nu le-a mai ieșit, nu au reușit să se impună în Capitală, unde au pierdut cu 3-1. Primele două seturi au fost câștigate de CSM București, cu 25-19 și 25-23. Echipa antrenată de Dragan Nesic a relansat apoi jocul după ce a câștigat setul trei cu 25-23. În al patrulea set, bucureștenecele au dominat clar, câștingându-l cu 25-13.

Locul 2 e compromis?

La începutul sezonului se vorbea de atacarea titlului, însă este imposibil să se mai pună problema de așa ceva, CS Volei Alba Blaj fiind liderul absolut al Diviziei A1. Fanii CSM-ului s-ar fi mulțumit și cu titlul de vicecampioană, dar acest obiectiv pare compromis. Înfrângerea de aseară a mărit distanța dintre CSM Târgoviște și CSM București în clasament, formația din Capitală având acum un avans de șase puncte.

CSM București: S. Medic, I. Lukovic, L. Carocci, A. Roscaa, B. Dekany, A. Pirv, A. Kapelovies, A. Ispas, L. Charuk, J. Alajbeg, J. Milovits, N. Radosova.
CSM Târgoviște: A. Sobo, E. Ghiță, B. Brcic, S. Klisura, A. Mitrănescu, D. Calotă, A. Trică, R. Marciu, N. Collar, V. Ivanof, S. Cebic.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share