Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Pagubele CJD dupa inundatii. Și inca nu s-au oprit ploile!

Peste 26 de milioane de lei este paguba Consiliului Județean Dâmbovița în urma ploilor din ultima perioadă și a drumurilor care s-au stricat în urma lor. 
Într-o conferință de presă Adrian Țuțuianu, președintele CJD a declarat că tronsoanele de drum județean afectate de alunecări de teren sunt 712 A Râu Alb, 710 A Niculeșți – Pucioasa, 710 A Bezdead, 714 Sanatoriu Moroieni Peștera, 710 Vârfuri, 721 Pierșinari Pod peste Dâmbovița, 701 Costești Vale, Podul Mihai Bravu peste Ialomița la Târgoviște, 711A podul peste Argeș la Potlogi. Cu probleme este și tronsonul de drum Dichiu-Zănoaga.

Cu toate problemele din teritoriu, Adrian Țuținau a amintit că prioritatea 0 este zona Podului Mihai Bravu din Târgoviște  pentru că eroziunea de mal ar putea afecta pragul de fund și pilonii podului, ceea ce ar duce la o blocare a accesului în Târgoviște. Atât Țuțuianu, cât și Primarul Gabriel Boriga au discutat cu ministrul Dragnea, care le-a promis că lucrările vor fi cuprinse în finanțarea oferită de minister pentru zonele afectate de inundații.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share