Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Europarlamentarul Adina Valean viziteaza acum localitatile dambovitene     Vizitele europarlamentarului Adina Valean in localitatile dambovitene  s-au desfasurat in  prezenta unui public numeros. S-au facut vizite in orasul Titu si Racari si in incinta unor fabrici de mase plastice

 Au fost prezenti Mihai Volintiru, presedinte PNL Dambovita, Gabriel Cioaca, purtator de cuvant PNL Targoviste, Vasile Horga-deputat PNL Racari , Cristi Stan, deputat PNL Racari si Marius Caraveteanu, primarul orasului Racari.

Adina Valean, europarlamentar: „Sa promovam ce are Romania mai bun de la spatiul traditional, pana la industrie si economie.
Prosperitatea este scopul pe care PNL il urmareste la aceste alegeri parlamentare.”
Mihai Volintiru, presedinte PNL Dambovita : „Ne-ar fi fost comod sa ramanem la guvernare si sa impartim bucatele .Nu exista in istoria de 24 de ani de dupa revolutie, ca un partid sa iasa de la guvernare.
Comunistii care se afala la putere au facut orice sa va incurce.
Este important  sa-i faceti pe cei dragi sa inteleaga ca cel mai bun lucru pe 25 mai este sa iesim la vot. Pentru ca astfel cei de la putere nu vor avea ce sa fure in ziua votului si sa nu fim condusi de asistatii sociali, ce vor iesi cu zambetul pe buze si vor spune ca sunt Alba ca zapada.
In judetul Dambovita dreapta este reprezentata doar de PNL, este singura organizatie pozitionata corect fata de alegatori.
Cei care conduc acum judetul vor sa va intoarca in anii 45”.

 

Adina Valean, europarlamentar :“Din portofoliul meu de activitate in cadrul PArlamentului Europena, o sa va spun in mare despre faptul ca in 2007 am fost implicata in probleme importante pentru dezvoltare, am participat la reducerea tarifului la roaming in functia mea de raportor european”
“Avem  pe lista 42 de candidadti la europarlamentare, cei 36 sunt la fel de buni ca cei 7 pe care ii vedeti. Este nevoie de sustinerea d-voastra, de prezenta la vot, sa va asigurati viitorul d-voastra.
Trebuie sa vedem ce facem in 2016. Daca pe 25mai PNL va obtine 25% la europarlamentare, candidatul PNL  va fi presedinte. Sa nu mai tarim ca in sec olul 19, sa nu putem accesa fonduri europene, pentru ca se indestuleaza ei. Au facut teroare in judet, au furat si vor sa fure si in ziua votului.
Dreapta va invinge in intreaga tara, nu numai in Dambovita”, a declarat Mihai Volintiru, presedinte PNL Dambovita
 Echipa PNL se indreapta in acest moment catre Gaesti sa sustina candidatii la europarlamentare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin