Pahare Cristal Bohemia – alege calitatea

Class Gifts este rezultatul admiratiei pentru tot ce este frumos. Cauti idei de cadouri? Acest magazin online este solutia. Produsele noastre sunt diversificate și sunt destinate achiziționării unor cadouri pentru toate persoanele iubite. Pe site-ul nostru, puteți achiziționa cadouri cu totul și cu totul speciale, dar și valoroase.

Pahare Cristal Bohemia

Ce puteți găsi în cadrul categoriei de Pahare Cristal Bohemia?

La fel ca și celelate categorii, secțiunea numită Pahare Cristal Bohemia se remarcă prin diversitate și produse de bună calitate. În acest sens, această categorie este împărțită în mai multe secțiuni, și anume

 • Pahare Apă
 • Pahare Bere
 • Pahare Șampanie
 • Pahare Whisky
 • Pahare Aperitiv
 • Pahare Cognac
 • Pahare Vin

Aceste tipuri de pahare sunt nelipsite din orice casă și constituie un cadou de ,,casă nouă’’ de neuitat.  Paharele se regăsesc în seturi și sunt ambalate cu mare grijă. Veți primi produsele într-o cutie de cadou și rezistentă, astfel încât obiectele vor ajunge în stare intactă la dumneavoastră pentru a vă bucura de ele.

Pahare Apă

Printre cele mai nelipsite obiecte din casa fiecărui om sunt paharele de apă. Această secțiune de pe site-ul Class Gifts cuprinde seturi a câte 6 pahare, pe diferite modele și volum. Paharele sunt realizate din cristal și sticlă cristalină. Cristalul poate fi 24% PbO, iar sticla este de două feluri:s implă sau cu titanium.

Așadar, veți întâlni:

 1. Set de 6 pahare de 420 ml model Timesquare
 2. Set de 6 pahare de 500 ml fără picior model MICHELLE
 3. Set de 6 pahare de 470 ml model LARUS

Pahare Aperitiv

Această subcategorie, ca și cea menționată mai sus, include seturi a câte 6 pahare, unele din ele fiind argintate. Paharele din aceste seturi pot avea un volum de 40 ml, 45 ml, 50 ml, 60 ml, 100 ml, 140 ml, 150 ml sau 190 ml.  Modelele seturilor sunt atât clasice, cât și elegante, pentru gusturile rafinate.

Categoriile cele mai populare de pe magazinul online classgifts.ro

Pahare Bere

Această subcategorie include atât seturi de câte 6 pahare de bere, cât și Halbă Bere. Seturile au un volum de 350 ml și sunt realizate din cristal și titanium. Aceste pahare au o rezistență sporită. Modelele de Halbă Bere de pe Class Gifts sunt unice, datorită faptului că sunt realizate Hand Made. Mai mult, aceste produse au o foiță de aur de 24K.  Ele au un volum de 350 de ml și sunt confecționate din ceramică tradițională grecească.

Pahare Cognac

Pe lângă seturile a câte 6 pahare frumos decorate, în categoria Pahare Cognac, puteți descoperi și încălzitoare de Cognac.  Seturile de pahare au un volum de 300 sau 400 ml, unele realizate numai din Cristal, iar altele din Titanium.

Unele încălzitoare pentru Cognac sunt confecționate din argint pur, altele sunt doar placate sau aurite. Acele produse vor elibera aromele alcoolului și vor menține temperature optima de servire. Încălzitoarele sunt o alegere luxoasă cu care nu veți da greș.

Pahare Șampanie

Printre cea mai îndrăgită categorie este cea destinată paharelor de șampanie. Seturile de pahare conțin 6 produse pentru ocazii speciale sau 2 pahare pentru o nuntă de vis. Seturile a câte 6 pahare au un volum de 150 ml, 180 ml, 200 ml, 210 ml, 220 ml sau 320 ml. Acestea sunt confecționate atât din cristal, cât și din Titanium.

Paharele de șampanie pentru nuntă sunt placate cu aur sau argint. Totodată, ele au placat un medalion de argint sub formă de verighete sau cristale. De asemenea, pe Class Gifts veți întâlni și pahare de șampanie pentru nunta de argint (25 ani ) sau nunta de aur (50 ani).Tot aici, se regăsesc și seturi de 2 cupe argintate.

Paharele potrivite pentru fiecare ocazie

Pahare vin

Vinul este o băutură clasică și rafinată, cu o bogată istorie. Această subcategorie de pe Class Gifts cuprindre pahare destinate vinurilor selecte, vin roșu și vin alb. Pentru vinul alb veți găsi următoarele seturi:

 1. Set de 6 pahare de 250 ml model Glacier;
 2. Set de 6 pahare de 250 ml model Cristal;
 3. Set de 6 pahare de 240 ml model Fortune.

Paharele pentru vinul roșu se remarcă prin frumusețea și eleganța lor.  Așadar, puteți alege setul perfect gustului dumneavoastră. Puteți alege dintre:

 1. Set de 6 pahare de 300 ml model Caren;
 2. Set de 6 pahare de 320 ml model Dover;
 3. Set de 6 pahare de 170 ml model Falco.

Produsele sunt realizate din cristal de Bohemia, respectiv Chinelli. Cea din urmă este o firmă italienească ce fabircă produse din argint de bună calitate.

Pahare Whisky

Whisky este o altă băutară clasică și nelipsită de la orice eveniment. Cea din urmă subcategorie are o selecție de pahare Whisky calitative și excepționale. Puteți savura aroma Whisky-ului alegând:

 1. Set de 6 pahare de 350 ml model Nicolette;
 2. Set de 6 pahare de 310 ml model Crack;
 3. Set de pahare de 320 ml model Megan.

Cromatica paharelor este diversă, fie argintie sau transparentă. Totodată, produsele sunt realizate din argint, titanium sau sticlă cristalină.

Va invitam pe magazinul online classgifts.ro pentru a descoperi modele superbe de produse calitative. Livrarea este gratuită la comenzi mai mari de 300 RON!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share