Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Parcul Primăverii la cea de-a doua ediție, la Muzeul Satului Bănățean

Cel mai mare festival multicultural din regiune, Parcul Primăverii, va începe în 24 aprilie și se va închide după sărbătorirea zilei de 1 Mai. Accesul este gratuit pentru toate cele 8 zile pline de veselie, concerte și activități pentru copii.
Evenimentul susține reconectarea la natură și petrecerea timpului în aer liber, astfel că timișenii sunt invitați să viziteze Muzeul Satului Bănățean amenajat sub formă de parc tematic, o celebrare a renașterii naturii și a optimismului anotimpului primăvara.
Parcul Primăverii este un eveniment finanțat de Consiliul Județean Timiș, aflat la a doua ediție. Anul trecut, acesta a adunat peste 50.000 de participanți de toate vârstele.
Programul artistic care se va desfășura pe 3 scene se adresează mai multor segmente ale publicului larg, principalii invitați fiind Vama, The Motans, A.S.I.A., Alina Eremia, Rares, Holy Molly, Jean Gavril, Olivia Addams, Melting Dice, The Case, Flare Head și Amalia Gaiță.
„Atmosfera vizuală veselă și plină de viață va fi perfect integrată în cadrul natural al locației, iar vizitatorii vor descoperi detalii nemaiîntâlnite puse în valoare în cadrul acestei ediții. Pentru cei mici, organizatorii au pregătit o gamă variată de activități captivante pentru a-i ține ocupați în mod constructiv, astfel încât și părinții să se poată bucura de Parcul Primăverii”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.
Mai multe detalii despre program și atracțiile pregătite pentru timișeni pot fi găsite pe www.parculprimaverii.ro

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share