Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Partidul Regalist Român: Avem nevoie de legi care să revigoreze economia națională

Ne propunem un obiectiv îndrăzneț, poate cel mai îndrăzneț obiectiv pe care România l-a avut in ultima sută de ani.
Plecând de la considerentul că actuala constituție nu ne ajută si nu răspunde cerințelor si problemelor cetățenilor țării, venim cu un proiect nou, de renaștere a țării, prin care România sa redevină regatul pierdut acum mai bine de 100 de ani.

Astăzi ne uităm la tarile cu statut de regat din Europa care au continuat drumul dezvoltării si au stabilitate politică si socială demnă de invidiat.

As aminti aici doar câteva țări din Europa care ar trebui să fie un exemplu elocvent si pentru noi.

Anglia, Norvegia, Suedia, Belgia, Olanda sau Danemarca, sunt adevarate exemple de dezvoltare care au in componenta lor lucruri pe care si noi ar trebui sa le urmăm.

Dacă în anii 1938-1941, Regatul ROMANIEI se afla in topul celor mai puternice economii ale lumii, astazi, tarile cu care la vremea respectivă concuram din punct de vedere economic, sunt la o distanță ce pare aproape imposibil de egalat.

Sa vorbim de PIB-ul Regatului Unit care este de 3.13 trilioane de dolari comparativ cu PIB-ul României care este de 284.1 miliarde de dolari? Un lucru evident de distrugere a economiei naționale.

În monarhie s-a investit, si acest lucru s-a facut masiv si echilibrat, astfel că dezvoltarea Regatului României a avut un succes remarcabil dar, din pacate, astazi se vede o diferenta categorică intre noi si tarile care se aflau la egalitate sau chiar mai jos decât noi din punct de vedere economic și social.

Punem un accent deosebit pe legi care să revigoreze economia națională, prin care sa reusim creșterea veniturilor si a investițiilor.

Antreprenorii si agricultorii români trebuie să beneficieze de legi competitive care sa le sprijine activitățile de producție.

Educația este de asemenea o prioritate si speram ca prin proiecte si legi bune sa revenim la tradiții și valori, sa reinstauram valorile naționale si sa formăm o educație competitivă. Respectul față de cadrele didactice trebuie să fie unul deosebit, prin care sa se formeze un mediu educațional puternic.

Apicultorii din Romania, de asemenea, au nevoie de sprijin din partea statului, pentru ca prin munca si dedicatia lor au reușit să ducă apicultura românească in topul primelor 20 de țări ale lumii. Nici zootehnia nu trebuie uitată si consideram ca fermierii români au nevoie de sprijin si legi care să le sustina mediul de activitate.

Claudiu Dinulescu

Partidul REGALIST ROMAN

Comunicat de presă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share