Cum s-a vindecat artista Carmen Șerban de cancer. ”Am decis să rămân pe calea asta!”

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de la noi din țară, iar ea este chemată la o mulțime de evenimente și face show oriunde merge. Ei bine, cântăreața a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor, timp în care s-a luptat cu cancerul. Iată ce a ajutat-o pe artistă să învingă această boală!

Ce a ajutat-o pe Carmen Șerban să învingă cancerul

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen Șerban a vorbit despre ce a ajutat-o să învingă cancerul. Artista a fost foarte bolnavă în urmă cu 12 ani, însă acum este bine și sănătoasă. Iată ce a dezvăluit!

Ce a ajutat-o pe Carmen Șerban să învingă cancerul

În exclusivitate pentru Antena Stars, Carmen Șerban a declarat că s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu, iar ea a mers chiar și la Biserica Nașterii Domnului Iisus Hristos din Betleem, iar acolo a împărtășit-o chiar starețul bisericii.

Artista a mai mărturisit că în trecut nu avea credință în Dumnezeu, însă după ce s-a îmbolnăvit de cancer și-a dat seama cât de mult a ajutat-o Dumnezeu să se vindece.

„Nu eram așa, mai demult, pe vremuri, dar viața și experiențele prin care am trecut și toate cele bune și rele din viața mea mi-au arătat o cale pe care, la început, în urmă cu 12 ani, am urmat-o experimental, fără să cred prea tare, iar apoi când am văzut că într-adevăr există rezultate, din toate punctele de vedere, am decis să rămân pe calea lui Dumnezeu”, a mai adăugat ea.

Artista s-a vindecat de cancer cu ajutorul credinței

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Antena Stars, Carmen Șerban a mărturisit că s-a vindecat de cancer cu ajutorul credinței. Cântăreața a declarat că acum este foarte bine și este fericită cu viața pe care o are.

„Una din minunile care mi-au schimbat deja viața este, în primul rând, faptul că m-am vindecat de un cancer prin credință. Știți foarte bine povestea mea, fanii mei o cunosc. Într-adevăr, am avut un cancer în urmă cu 11 sau 12 ani, când am fost depistată. Se mărea de la o zi la alta, de la o lună la alta, era galopant cancerul și l-am vindecat într-un an și jumătate doar prin credință, fără medici, desigur sub monitorizarea medicilor, care nu voiai să îmi administreze tratament medical, ci pur și simplu mă trimiteau să merg la biserică. Eu credeam atunci că au luat-o razna preoții și în gândul meu îi înjuram. Acum m-am vindecat, sunt vindecată, sunt bine și fericită”, a povestit artista.

Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share