Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Patrimoniul sub reflectoare – un salt în libertate! (Duminică, 23 iulie 2023, la Cazarma U, ora 22:00)

Spectacol de dans și teatru, cu utilizarea tehnologiei digitale și elemente de realitate augmentată
„Patrimoniul sub reflectoare – un salt în libertate” este un spectacol de dans și teatru care aduce în prim-plan unele dintre poveștile captivante ale orașului Timișoara și ale cartierului Giroc, care se desfășoară într-un dans al evoluției, învăluit în amintiri ale evoluției tinerilor care au realizat Revoluția din ’89. Spectacolul este parte a Spotlight Heritage Timișoara, parte a programului cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și își dorește să invite publicul să facă un salt înapoi în timp, printr-o odă adusă tinerilor și studenților care au făcut saltul către libertate, povestea lor fiind spusă utilizând tehnologii digitale inovatoare, precum proiecțiile 3D de tehnologie mixtă și a elementelor de realitate augmentată, realizate de studenți și profesori ai Universității Politehnica Timișoara.
Evenimentul este realizat de Universitatea Politehnica Timișoara în parteneriat cu Magnum Dance Sport Team, Fundația Triade, împreună cu Muzeul Național al Banatului și va avea loc pe data de 23 iulie 2023, la Cazarma U, începând cu ora 22:00. Interpretarea artistică se bazează pe muzica compusă de Dan Simion, coregrafia și regia lui Diana și Raul Avram, dramaturgia lui Mariana Boșneac, dezvăluite și prin versurile lui Robert Șerban, o simfonie de cuvinte, muzică și mișcare ce evocă esența locurilor și a oamenilor din orașul de pe Bega.
Am aprecia confirmarea pentru a rezerva locuri pe scaune.
Intrarea este liberă.

Pentru participare și mai multe informații accesați:
Eveniment social media: https://fb.me/e/4kJ0o1eBY
Eveniment site: https://bit.ly/spotlight-timisoara-un-salt-în-libertate
Informații eveniment: https://spotlight-timisoara.eu/eveniment/spectacol-de-teatru-si-dans-cu-utilizarea-tehnologiei-digitale-si-elemente-de-ar-patrimoniul-sub-reflectoare-un-salt-in-libertate/
Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, Consiliul Județean Timiș, Ministerul Culturii, EEA and Norway Grants prin proiectul Inside.
Componentele digitale ale proiectului sunt accesibile online la adresa https://spotlight-timisoara.eu/ și prin aplicațiile mobile care pot fi descărcate din magazinele Android și Apple, căutând „Spotlight Timișoara” sau scanând codul QR alăturat acestui comunicat.
Link aplicații pentru utilizatorii Android: https://is.gd/SjiIgv
Link aplicații pentru utilizatorii iOS: https://is.gd/y6JxeV
Informații despre eveniment sunt disponibile și pe:
Pagina web: https://spotlight-timisoara.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/SpotlightHeritageTimisoara/
Twitter: @spotlight_TM21
Instagram: @spotlight_tm

Distribuie acest articol Oficial Media
Share