Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dan Alexandru Tică: Cumpărați produse românești, doar așa vom susține munca producătorilor locali

Dan Alexandru Tică, consilier local municipal, alături de colegii din PNL Dâmbovița, a fost prezent astăzi în mai multe locații din municipiul Târgoviște, pentru a le reaminti oamenilor să susțină produsele românești și să-i sprijine pe producătorii locali prin gestul de a le cumpăra mărfurile.
”Reluăm acțiunea de promovare a produselor românești și de sprijinire a producătorilor locali. Ne aflăm în plină perioadă a recoltei pentru produse locale și așa cum am făcut și în 2022 vom fi ambasadori ai fructelor și legumelor românești. Este foarte important să cumpărăm produse românești pentru că în felul acesta răsplătim munca producătorilor”, a transmis Dan Alexandru Tică, inspector școlar general adjunct, pe pagina de facebook.
La rândul său, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, susține că este păcat să nu avem grijă de propria țară și să plătim salarii altora, în timp ce produsele locale se strică pe câmpuri.
 
”Este datoria noastră să-i sprijinim! Vrem să arătăm că produsele locale au avantajul calității, gustul autentic, cartoful cultivat la Lungulețu este net superior cartofilor din import, tratați în exces cu substanțe chimice pentru a rezista mai mult. Colegii noștri din teritoriu vor sta de vorba cu dâmbovițenii și le vor oferi produse proaspete, cultivate în județul Dâmbovița. Cumpărând produse românești susținem producătorii să-și poată scoată investiția, reducem importurile și ajutăm la diminuarea inflației, contribuim la asigurarea unor locuri de muncă și avem garanția unor produse sănătoase, gustoase, de calitate superioară”, a precizat Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share