Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Pensiile vor fi plătite până la data de 11 aprilie și cardurile de alimente vor primi 250 de lei înainte de Paște

Pensiile vor fi plătite până la data de 11 aprilie și cardurile de alimente vor primi 250 de lei înainte de Paște

”Poștașii vor livra pensiile la domiciliul beneficiarilor până în data de 11 aprilie„, a spus Marius Budăi.

Contactat de Bugetul.ro, ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat că în luna aprilie pensiile vor fi virate pe card în data de 10 aprilie. Astfel, pensionarii vor avea timp să pregătească masa de Paști.

Luna aprilie este o excepție, dat fiind că românii sărbătoresc Învierea Domnului. Lunar, pensiile se achită pe card „în data de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni”, conform informațiilor transmise de Casa de Pensii.

Totodată, lunar, poștașii livrează pensiile la domiciliul beneficiarilor în perioada 1-15 a fiecărei luni.

Înainte de Paști: Pensionarii și persoanele vulnerabile vor primi o nouă tranșă de bani

Mai mult, până de Paști, vor fi încărcate cardurile de alimente, cu o nouă tranșă de 250 de lei, după cum a anunțat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș..

„Până în sărbătorile pascale, încărcăm voucherul de alimente cu cei 250 de lei, pentru că Guvernul României, în şedinţa de ieri, a aprobat decalarea termenului pentru voucherele alimentare şi încărcarea lor cu cei 250 de lei până la sărbătorile de Paşti. (…) În acest fel, în Săptămâna Mare, încărcăm cardurile cu cei 250 de lei pentru cei 2.400.000 de beneficiari pe care îi avem în cadrul programului Sprijin pentru România. Am fixat ca şi termen data de 13 aprilie, să se poată folosi oamenii şi să cumpere cele necesare pentru sărbătorile de Paşti”, a spus Marcel Boloș.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share