Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Perspective numerologice pentru 2024

Deși a trecut deja o lună din anul acesta, cu adevărat anul 2024 începe în februarie când avem o lună cu vibrație universală 1.

În cursul lunii ianuarie, a fost necesar să finalizam acele aspecte și situații pe care nu am reușit să le încheiem în decursul anului 2023.

În același timp am avut răgazul de a face o sinteză mai profundă a anului trecut cu scopul de a întelege care a fost viziunea pe care am primit-o, de a identifica traseul necesar de parcurs, și cum ne putem alinia intențiile din 2024 cu acestea, pentru a le materializa cu ușurință.

Anul 2024 este un An Universal 8 (2+0+2+4), cunoscut de obicei ca un an al abundenței, prosperității, al recunoașterii sociale. Însă toate acestea sunt posibile doar dacă înțelegem semnificația mult mai profundă a acestei vibrații, recăpătarea puterii personale.

Puterea personală este energia pe care o deținem la nivel fizic, emoțional și spiritual prin care putem influența și controla deciziile, acțiunile și rezultatele proprii în viață.

Să ne imaginăm că anul acesta va fi o călătorie în acele locuri, contexte unde de-a lungul timpului ne-am lăsat bucățele din puterea noastră, iar acum a sosit momentul să le adunăm pentru a ne împuternici. Poate uneori ne vom implica în situații care par dificile sau care ne fac să ne simțim inconfortabil, dar scopul acestor momente provocatoare este să ne învețe cum să gestionăm puterea pentru a reuși.

Este un moment bun de a analiza relațiile noastre din perspectiva subordonării. Fie că este o relație dominatoare, o dependență, o frică sau anumite convingeri limitative, acum este momentul să le aducem în lumină. Revendicarea puterii personale nu înseamnă să devenim dominatori sau să-i controlăm pe ceilalți. Este important să tratăm relațiile cu respect și să le permitem și celorlalți să-și recâștige propria putere.

Anul 2024 aduce șanse remarcabile de materializare

Cu prezența tuturor cifrelor pare, feminine, ce țin de axa orizontală a vieții – 2, 4, 6, 8 – anul 2024 aduce șanse remarcabile de materializare atât timp cât noi avem claritatea intențiilor pe care dorim să le materializăm. De asemenea este anul în care vom culege roadele semițelor plantate în trecut.

Pentru că energia lui 2 se regăsește în toate cifrele anului este necesar să ne însușim mai mult ca oricând atributele acestei energii: empatia față de nevoile celorlalți, sensibilitatea, diplomația, cooperarea și deschiderea către noi parteneriate. Atenția noastră va fi pe relații și cum putem să menținem echilibrul în sfera noastră emoțională. De asemenea, vom fi predispuși la indecizie, dualitate și exagerarea fricilor.

Energia lui 4 aduce în peisaj o perspectivă profundă asupra relației noastre cu corpul și munca noastră. Incapacitatea de a gestiona emoțiile sau reprimarea lor poate lăsa amprente asupra corpului nostru fizic. De asemenea ne invită la o analiză sinceră a relației cu munca  – viața profesională ne împlinește sau ne consumă energia?

24 (6) aduce în prim-plan energia sexuală și importanța familiei. A fi în armonie cu sexualitatea noastră devine o parte integrantă a materializării ideilor și proiectelor care aduc frumusețe în viața noastră. Este un apel la a ne conecta la esența noastră, înțelegând dimensiunea profundă a creativitătii personale.

Anul 2024 ne provocă la maturitate și responsabilitate în fața vieții. În acest an, suntem îndemnați să ne asumăm faptele, să manifestăm determinare și perseverență pentru a atinge succesul în multiple aspecte ale vieții noastre.

Pentru a obține o perspectivă cât mai clară în 2024 analizează cele 3 aspecte:

  • Integrare: Care a fost viziunea pe care ai avut-o în 2023 și cum se aliniază intențiile tale pentru 2024 cu aceasta?
  • Recuperarea puterii: Cine îți influențează încă deciziile? Pe cine aștepți să-ți dea permisiunea să fii sau să faci?
  • Disciplină: Ce obiceiuri poți implementa chiar astăzi pentru a-ți materializa intențiile?

              Vom putea obține adevărata putere, doar atunci când vom avea capacitatea de a gestiona

propriile emoții, lăsând să domine doar iubirea și dăruirea.

 

Mariana Pârlog, numerolog

Contact: 0723689698

www.facebook.com/mariana.parlog.numerolog

www.instagram.com/mariana.parlog369

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">