Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Perspective numerologice pentru luna Martie 2024

În acest an cu vibrație universală 8 care ne invită la manifestare, putere personală, finanțe, carieră, luna Martie este o lună universală 11/2.
11 în numerologie este considerat un Număr Maestru, mai este numit “Mesagerul” sau “Învățătorul”. Este cel care ne invită în această lună să facem alegeri.  Aceste alegeri le putem face cu mai multă ușutință atunci cănd înțelegem și putem face o distincție clară între cele două legi pe care le vom resimți în această lună, și anume Legea Dualități și cea a Polarității.
Hai să vedem care este diferența între cele două, pentru a aduce în lumină provocările pe care le-am putea avea.
Dualitatea, în esența sa, reprezintă existența a două entități opuse, aflate într-un joc de separare și conflict. Este cea care divizează, susținând adesea o mentalitate „noi împotriva lor”. Este cea care ne duce de multe ori în situația de a face stânga sau dreapta.
O întrebare simplă de care ne putem ajuta este: “Va face asta diferența în viața mea peste 9 ani? Va conta asta pentru mine?”
De ce 9? Pentru că atunci se încheie un ciclu și se va produce transformarea în urma alegerii făcute.

Percepția noastră că există două aspecte ne duce spre separare fără să conștientizăm că cele două se pot uni.

În schimb, polaritatea înseamnă existența a două aspecte opuse care se completează reciproc și lucrează împreună pentru a crea echilibru. Este forța de atracție dintre polarități care aduce un sentiment de unitate și complementaritate și crează echitatea în oameni, situații sau informații.
Vibrațiile din martie, oferă o previzualizare a ceea ce este necesar să învățăm cu toții în anii următori cu privire la răbdare, putere, libertate, pace, echipă, parteneriat, cooperare, intuiție și diplomație. Încearcă să rămâi cât mai liniștit pe cât posibil pe măsură ce întârzierile, îndoielile sau detaliile care consumă timp te distrag și te frustrează. Atentia la detalii și un simț înalt al priorității sunt esențiale acum.

Află cum va fi luna Martie pentru tine:

Metoda de calcul pentru luna universală:

Zi naștere + luna nașterii + anul calendaristic în care ne aflăm + luna calendaristică în care ne aflăm .

De exemplu, pentru o persoană născută pe 25.05 luna universală se calculează astfel:

2+5+5+2+0+2+4 +3 = 23; 2+3=5

Această persoană în martie 2024 este în luna universală 5.

Semnificația fiecărei luni:

Luna universală 1

Ai curajul să faci schimbări, să încerci lucruri inedite. Este o luna în care este necesar să actionezi și sa ai curajul de a recunoaște cât de independent sau dependent ești, căt de mult de bazezi pe opinia sau aprobarea altora.Ai nevoie să recunoști părțile din tine pe care ai refuzat să le accepți. O parte din tine nu este prea interesată de materialitate, în timp ce alta vrea toate recompensele materiale posibile. Nu te judeca pentru că le ai! Acceptă acest proces.

Luna universală 2

Această lună te invită să faci un pas înapoi și să ai răbdare. Nu forța lucrurile să se întample. Caută echilibrul, pacea și armonia în relațiile tale, cooperează cu ceilalți. Provocarea este de a găsi echilibrul între nevoile tale și a celorlalți. Posibil să simți multă incertitudine pentru că vei fi pus în postura de a face anumite alegeri. Atenție însă ca decizia să nu fie bazată pe emoții.

Luna universală 3

Exprimă-te, fii creativ! Ieși în societate, petrece timp cu prietenii. Este important să cultivi o atitudine optimistă și să te exprimi cu sinceritate. Menținerea aparențelor este o formă de frică. Frica de respingere – frica de cum ești perceput de ceilalți. Acceptarea de sine este singura soluție.

Folosește cunoștințele, experiențele și abilitățile mentale pentru noi proiecte! Încetează să te mai critici și centrează-te pentru a nu-ți risipi energia.

Luna universală 4

Este o lună în care te vei simți restricționat, se va pune accentul pe construcție, stabilitate și organizare. Este important să fii atent la detalii și să ai răbdare în procesul de construcție a unor fundații solide pentru viitorul tău, pentru că acestea solicită muncă.

Este un moment bun pentru reconstrucția la nivelul corpului. Abordarea unui stil de viață sănatos și implementarea unor obiceiuri în acest sens te ajută să obții condiția fizică dorită.

Citește și: Afla-cum-se-calculeaza-vibratia-anului-universal

Luna universală 5

În această lună este indicat să ieși din zona de confort. Încearcă lucruri noi în mod conștient pentru că doar așa îți poți consolida stima de sine care va fi testată în această perioadă. Este o lună dinamică. Fii flexibil și pregătit pentru schimbare. Nu te lăsa intimidat de puterea pe care alții par să o aibă, însă fii pregătit să înveți ceva care te poate ajuta să te eliberezi de situațiile restrictive.

Luna universală 6

Stabilește care sunt responsabilitățile tale și care nu, îndeosebi cele legate de casă, relații și familie. Fă-ți timp pentru cei care au nevoie de atenția, sprijinul sau timpul tău. Probleme nerezolvate pot ieși la suprafață în această perioadă pentru a fi rezolvate.

De asemena, vezi ce simți când te gândești la cuvântul “acasă”? Caută să-ți clarifici viziunea asupra acestui termen. Poate face diferența în viața ta.

Luna universală 7

Este o perioadă în care vei simți nevoia de introspecție, să înțelegi mai profund lucrurile. Reflectă, meditează, analizează.

Oprește-te din ceea ce faci și întreabă-te: “Ce vrei cu adevărat?” Scrie tot ce simți. Dacă simți că nu poți face ceva pentru că nu știi cum – învață.

Luna universală 8

Un moment bun de a manifesta și de a culege roadele semințelor pe care le-ai plantat. Posibil să primești o recompensă financiară sau o recunoaștere socială. Este nevoie să te faci cunoscut la muncă, în comunitate sau între prieteni. Caută să devii o autoritate în domeniul tău de activitate!

Luna universală 9

Este momentul să te eliberezi de vechi și să lași loc noului. Fii conștient de orice comportament obsesiv sau posesiv în această lună, pentru că acest lucru nu înseamnă iubire. Este timpul să renunți la un sentiment sau credință care te ține legat de trecut.

Nu trebuie să-ți fie teamă de finaluri. Ele aduc eliberare și  progres. Totuși, este important să nu negi sau să ignori sentimentele legate de ceea ce se încheie, pentru că altfel nu poți avansa.

Luna Martie ne invită să facem lucrurile din zona A SIMȚI – aceasta este cheia către libertate și pacea interioară.
Desigur, aceasta nu poate să se întâmple până când nu avem curajul de a fi liberi și pașnici în noi înșine și de a ști că haosul pe care îl experimentăm de multe ori în lumea exterioară este propria noastră rezistență la libertate și pace.

Dacă dorești să integrezi tema ta personală în acest an te invit să descarci gratuit Jurnalul numerologic 2024

https://nou.marianaparlog.ro/jurnal_numerologic

 

Mariana Pârlog – Numerolog

https://www.facebook.com/mariana.parlog.numerolog

https://www.instagram.com/mariana.parlog369?igsh=dGprcnFqc2Jyaml5

Distribuie acest articol Oficial Media
Share