27/10/2020

Piața Revoluției din Târgoviște – Stadiul lucrărilor de reabilitare

Continua lucrarile din zona centrala a municipiului Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan a precizat astăzi, pe pagina de facebook, că Piața Revoluției din Târgoviște va fi gata până la sfârșitul anului, iar locuitorii zonei se vor bucura de un spațiu modern -banci cu copertina, rastel pentru biciclete, zona de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fantani de baut apa-, elemente de noutate pe care noul proiect le va aduce.

Declarații:

 Astfel, astazi am facut o vizita in teren pe santierul aferent proiectului “Reabilitare si Modernizare Piata Revolutiei, Municipiul Targoviste”, proiect care va schimba din temelii intreaga zona pietonala care porneste de la Bulevardul Libertatii, prin fata fostei cofetarii “Casata”, catre Primaria Targoviste, precum si trotuarul din fata blocurilor C, pana la sediul ITM Dambovita.

 In cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase investitii de reabilitare implementate vreodata in Targoviste, se prevede amenajarea unui spatiu pietonal și de petrecere a timpului liber, care va intregi modernizarea zonei centrale a municipiului Targoviste.

 In linii mari, sunt realizate lucrari de desfacere integrala a pavimentului existent și de realizare a unui pavaj nou, diferentiat, in functie de specificul suprafetei, se va instala mobilier urban modern (banci cu copertina, rastel pentru biciclete, zona de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fantani de baut apa), iluminatul exterior urmand a fi inclusiv incastrat in pavaj.

 Totodata, se vor crea generoase spatii verzi gazonate si vor fi plantati aproximativ 600 de arbori și arbuști, ca parte a investiției amintite.

 Valoarea contractului este de 1.844.560 lei, iar durata de executie nu va depasi finalul anului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share