Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Piața Volantă Stadion din Timișoara se deschide de 8 Martie

De Ziua Femeii, Societatea Piețe S.A. Timișoara a decis deschiderea Pieței Volante Stadion din Timișoara. Considerăm că astfel putem să venim în sprijinul producătorilor locali, în special de flori, dar și în sprijinul timișorenilor care vor să facă un cadou colorat și frumos tuturor femeilor. Programul de funcționare pentru Piața Volantă Stadion din Timișoara, de 8 Martie, este prelungit pentru ca toți cei interesați, clienți și producători, să aibă posibilitatea să beneficieze de cele mai bune condiții și de cele mai proaspete produse.

„Am decis să deschidem Piața Volantă Stadion din Timișoara de 8 Martie, de Ziua Femeii. Astfel, de vineri, 8 Martie, producătorii locali de flori precum și cei care au alte feluri de produse, vor avea ocazia să le valorifice. Ne dorim ca timișorenii să aibă posibilitatea să cumpere produse locale. În același timp, știm că e o perioadă aglomerată și pentru producători, motiv pentru care am prelungit orarul de funcționare, de 8 Martie.”, a precizat directorul general al societății, Mirel Pop.

Astfel, programul de funcționare pentru Piața Volantă Stadion, vineri, 8 Martie, este între orele 05.00 și 18.00.

Vă reamintim că în Piața Volantă Stadion din Timișoara sunt aproximativ 300 de producători din vestul țării, locali, a căror ofertă este diversificată: legume, fructe, lapte și produse lactate, produse din carne, miere și produse apicole, produse conservate sau flori.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share