Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Pierderea în greutate fără anestezie, endoscopie sau operație. Balonul gastric Allurion

Problema excesului de greutate poate face viața oamenilor mai dificilă, zi de zi, din diferite motive. Unii se plâng de scăderea calității vieții, în timp ce alții recunosc că aspectul lor nu este ceea ce își doresc.

balonul gastric allurion

Cu alte cuvinte, indiferent de cauza, excesul de greutate este o problemă comună pentru sănătate – atat fizic, cat și psihologic. Prin urmare, persoanele care se luptă cu problema excesului de greutate încearcă diverse metode și diete pentru a rezolva aceasta chestiune.

Desigur, există multe moduri diferite de a trata această problemă. Metoda pe care o vom discuta acum, oferă o soluție inovatoare, ce implica tehnologie de ultima generatie, și anume balonul gastric Allurion sau „balonul gastric care se înghite“. Utilizat în tratamentul obezității, acesta este un balon gastric de noua generatie care poate fi introdus în stomac fără a fi nevoie de anestezie, endoscopie sau orice procedura chirurgicala.

Deci, ce face un balon gastric de înghițit?

  • Capsula este înghițită sub atenta observație a unui medic.
  • O dată ajunsă în stomac, capsula se desface și rezultă balonul ce va fi umplut cu 550 ml de lichid (acest proces se întâmplă printr-un cateter care rămâne atașat de capsulă în acest moment, și care va fi detașat ulterior, după ce medicul se asigură că balonul este plasat așa cum trebuie)
  • Balonul rămâne in stomac aproximativ 16 saptamani, timp în care vei fi într-un proces continuu de slăbire
  • La sfârșitul celor aproximativ 16 săptămâni, o parte din învelișul balonului se topește, lichidul se golește, iar membrana balonului este eliminată natural, prin scaun.

Rezultate bune, efort mai putin

Atunci când o dietă controlată și sănătoasă este însoțită de un balon gastric de acest tip, se pot pierde mult mai rapid și sănătos kilogramele în plus. Pentru că acest balon, la fel ca și baloanele introduse în stomac cu procedura endoscopică, reduce volumul stomacului, oferă o senzație de sațietate pe termen lung și ajută persoana să mănânce mai puțin. Astfel, este mai ușor pentru persoana care are un balon gastric să slăbească în comparație cu cele care țin doar dietă.

Poți folosi chiar și două baloane consecutiv

Medicii Allurion explică faptul că sunt mulți pacienți care au ales să folosească 2 sau chiar 3 baloane consecutiv pentru a ajunge la greutatea dorită. Un balon asigura o pierdere în greutate de 10-15% din totalul greutatii actuale, însa 2 baloane pot însemna împreună aproape 30% scadere în greutate. Singura regulă în plasarea baloanelor gastrice consecutive este să acordăm minim 2 luni pauza între perioadele cu balon în stomac.

Descoperă acum Balonul Allurion

Studii clinice demonstrează că pacienții cu balon Allurion pierd în medie 10–15% din greutatea totală a corpului în doar 16 săptămâni. In plus, cea mai mare parte a acestei greutăți se menține după un an.

Din fericire, unii oameni pierd mai mult. Persoanele care combină un balon gastric cu un plan intensiv de schimbare a stilului de viață cu mai multe componente, cum ar fi Programul Allurion, pierd 20% sau mai mult din greutatea corporală totală după 4 luni.

Folosește calculatorul IMC și vezi dacă ești eligibil acum.

Allurion este preferat de tot mai mulți oameni deoarece are o durată relativ scurtă a programului, aducând mereu rezultate pe măsura când vine vorba de pierderea în greutate. De fapt, cercetările sugerează că tipul de scădere în greutate realizat în cadrul Programului Allurion poate oferi rezultate mai bune pe termen scurt și lung, în comparație cu o pierdere graduală în greutate. Acest lucru se datorează faptului că pierderea rapidă în greutate ce are loc în primele săptămâni ale programului:

  • îmbunătățește procesul de schimbare a comportamentului – scadere inițială accelerată în greutate te poate ajuta să rămâi motivat și să rămâi pe drumul cel bun.
  • susține rezultatele de slăbire pe termen lung. Cu cât pierzi mai mult în greutate la începutul unui program de control al greutății, cu atât este mai probabil să pierzi în greutate pe termen lung.

In final, merită menționat ca nu ești singur în Programul Allurion. Instrumentele digitale – Cântarul și Ceasul de Monitorizare Allurion, conectate la aplicația mobilă Allurion – și coachingul nutrițional te ajută să maximizezi șansele de a pierde rapid și pe termen lung în greutate.

 

Programează acum o consultatie gratuita și afla mai multe despre balonul gastric allurion la www.balonslabire.ro!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share