Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PNL Dambovita: ”Adrian Țuțuianu se comportă ca un moșier”

miting-pnl-1764x700

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu se comportă ca un moșier. Exponent bravisim al tehnicilor de intimidare și manipulare scrise în manualul PSD, domnul Țuțuianu are impresia că autoritățile statului ar trebui să acționeze la comanda „marelui șef de județ”, se arată în comunicatul de presă din partea PNL Dâmbovița.

PNL Dâmbovița îi transmite domnului Țuțuianu că Instituția Prefectului nu intră în organigrama de partid și nici nu se subordonează directivelor politice. Președintele PSD Dâmbovița uită că România este stat de drept.

Referitor la ilegalități și abuzuri, domnul Țuțuianu ar trebui să se aplece cu mai mult interes asupra celor petrecute în propria ogradă.

Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi, a respectat obligația legală de a introduce pe ordinea de zi validarea/invalidarea consilierilor demiși/supleanți. Conform legii, o altă responsabilitate nu îi revine primarului în privința ședintelor de Consiliu Local.

Domnul Țuțuianu, deși este jurist, are mari carențe în ceea ce privește legea administrației publice locale dar mai grav este că stă rău inclusiv la calcule matematice de școală primară.

Consiliul Local al comunei Ulmi este format din 13 consilieri locali, nu din 15, așa cum susține președintele CJD.

În urma demisiei/revocării consilierilor PSD Florina Mureșan, Nicolae Vărzaru și Ștefan Predescu și a consilierului PMP Nicolae Sterie pentru care există ordinele de invalidare ale prefectului, CL Ulmi are 9 consilieri în funcție. Așadar, numărul la care ne raportăm în privința majorității este 9, respectiv 5 voturi pentru validarea viceprimarului reprezintă majoritate de 50%+1. Totul legal!

Sabotarea procedurilor legale sau dificultatea de a înțelege unele noțiuni de bază nu pot fi reclamate ca abuzuri sau încălcări ale legii. Respectând cu sfințenie rețetele PSD de diversiune, Adrian Țuțuianu scrie scenarii politico-administrativo-fantastice destul de proaste. Un pupil de excepție al lui Victor Ponta!

 

                                                              

Distribuie acest articol Oficial Media
Share