Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Horoscop 27 august 2016. Scorpionii își lărgesc orizonturile spirituale

BG-Red-Burgundy-GrungeBerbec
Activitatile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei sunt cele indicate la finalul acestei săpătmâni. Se pot face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Daca se pune problema achizitionarii sau vânzării unor bunuri patrimoniale sunt momente prielnice pentru informare și dialog cu cei dragi. Totul va iesi cum planifici.

Taur
Se pare ca vei fi mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săpătmâni. Relatiile cu rudele si prietenii apropiati sunt frecvente, astfel că poti afla vesti interesante. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. Rezervă momente pentru odihnă, lectură, vizionarea unor filme bune sau vizitează in târg de sezon. Cheltuieli neașteptate pentru partenerul de viață, rude sau colaboratori.

Gemeni
Weekend-ul este potrivit cumparaturilor si verificarii bugetului de venituri si cheltuieli. S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de imbunatatirea conditiilor de munca sau a remuneratiei aferente. Evita cheltuielile extravagante sau speculatiile legate de banii pe care-i vei avea undeva candva. Însă, detașează-te de problemele vietii cotidiene si odihnește-te.

Rac
Zile bune la finalul acestei săptămâni. Beneficiezi de energie, spor in toate si poti duce la bun sfarsit tot ce iti propui pentru astazi. Tendinta de a exagera este la cote inalte, fie ca este voba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evita implicarea in treburile celorlalti. Rezervă moment pentru odihnă, dialog interior și plimbări ușoare în aer liber.

Leu
Ai nevoie de multa discretie si retragere din forfota vietii la sfârșitul acestei sptămâni. Energia vitala este la cote scazute, de aceea dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile usoare. Pentru că sănătatea este vulnerabilă foloseste remedii naturiste pentru ameliorarea stărilor tensionate sau a unor afecțiuni care te necăjesc. Relaxează-te și ai încredere că totul va fi bine.

Fecioara
Prietenii te înconjoară la finalul acestei săptămâni, fie că vrei, fie că nu. Întâlniri si dialoguri interesante, suprinzătoare. S-ar putea sa primesti invitatii la evenimente mondene sau la o intrunire agreabila cu invitati de seama. Atentie la tendinta de a exagera in aceste relatii si de a cauta sprijinul persoanelor influente. Selectează prioritățile și evită să te lași pe mâna altora.

Balanta
Socializarea este activitatea care te atrage cel mai mult la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile unele neintelegeri, reprosuri din partea unor persoane cu autoritate, dar situatia ivita seamănî mai mult a dojană părintească. Totusi exista o tendinta exagerata a de tine prea mult, cont de părerile si dorintele altora. Relaxează-te, dar fii ferm in propriile opinii si actiuni.

Scorpion
Apar informații despre o călătorie, despre studii sau de la persoane aflate în țări străine în acest weekend. Chiar daca unele informatii sunt alarmante, nu pleca urechea la tot ce afli. Sunt momente bune pentru a-ți schimba filozofia de viață, pentru dialoguri spirituale și pentru activități care-ți lărgesc orizonturile minții și ale sufletului. Odihnește-te și bucură-te de toate!

Sagetator
În weekend ar fi bine sa te ocupi de situatia banilor si bunurilor pe care le administrezi sau împarți cu alții. Intră în discuție cheltuieli pe facturi, taxe, servicii, moșteniri, partaje. Chiar daca apar neînțelegeri între părți sau descoperi nereguli în acte se vor putea rezolva usor. Însă detașează-te de materialitatea vietii cotidiene si priveste totul si prin prisma laturilor spirituale.

Capricorn
Relatiile parteneriale si proiectele in care esti implicat sau vrei sa te implici iti solicita atentia la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discutii aprinse intre colaboratori sau nereguli in desfasurarea actiunilor comune cu acestia. Fii prudent, verifica cu atentie cum stau lucrurile si, pe cat posibil, bine ar fi sa tii cont de parerea fiecaruia. Rezervă momente pentru odihnă.

Varsator
Sfârșitul săptămânii anunță neplăceri legate de sănătate. Alcătuiește planuri de îmbunătățire a acesteia, informează-te din surse bune, însă ia în calcul și terapiile naturiste. Evită implicarea în prea multe ativități, pentru că nu ai susținere din partea altora. De reținut că din fiecare situatie ai câte ceva de învățat. Daca tu esti multumit sufleteste, toate celelalte vor veni de la sine.

Pesti
Preocuparile principale din acest weekend vizează persoana iubita, copiii, distracțiile, hobby-urile. Sunt posibile neintelegeri sau situatii neplacute, dar fii obiectiv si tine cont si de parerile celorlalti. Creativitatea este la cote inalte si bine ar fi sa iti canalizezi eforturile catre activități constructive. Organizează reuniuni-surpriză pentru cei dragi.

Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share