PNL DÂMBOVIȚA- Lista oficială a candidaților pentru Parlamentul României

iulian vladu si sorin davidescu

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi la sediul PNL Dâmbovița, au fost prezenți Iulian Vladu, presedinte și Sorin Davidescu, purtător de cuvănt. Ambii ne-au informat în legătură cu ultimele noutăți ale filialei liberale dâmbovițene, alegerile paralamentare precum și incidentele recente dintre PNL Dâmbovița si social democrați.

Sorin Davidescu a prezentat lista candidaților pentru Senat:

  1. Caracota Iancu
  2. Sorin Ion (consilier județean)
  3. Jean Popescu (consilier județean)
  4. Anghelescu Teodora
  5. Mosor Elena

PNL Dâmbovița constituie deja o echipă puternică, toate aceste nume au fost validate conform statutului și chiar în unanimitate la Colegiul Director Județean. Nu există discuții legate de aceste nume și de aceste poziții. Îi vom susține necondiționat pe toti colegii nostri cărora li s-a făcut onoarea de a fi candidatii nostri pentru alegerile parlamentare”, a menționat Sorin Davidescu.

Citește și http://oficialmedia.com/pnl-dambovita-a-depus-candidaturile-pentru-parlamentul-romaniei/

 

Detalii legate de ultimele conflicte dintre PNL Dâmbovița și PSD Dâmbovița:

Referitor la președintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda, liberalii au ținut să precizeze ca deși acesta a declarat că nu a venit în Dâmbovița pnetru a obține un loc la parlamentare, ci pentru a construi o echipă unită și a repara ce se poate, constată că nu s-a înteles acest lucru de către concurentul politic, în speță PSD Dâmbovița.

Partidul Național Liberal nu va inița niciodată un astfel de dialog. Suntem deschiși dialogului, fie el și la distanță în termeni decenți, însă asta nu înseamnă că vom întoarce celălalt obraz de fiecare dată” a punctat purtătorul de cuvânt, Sorin Davidescu.

Raport privind activitatea parlamentară pe județe- Cezar Preda în județul Buzău și Rovana Plumb în Dâmbovița:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share