PNL Dâmbovița promovează produsele românești și sprijină producătorii locali

Merele de Voinești, trufandalele din Băleni și Cartierul Matei Voievod, cartoful și varza de Lungulețu ne reamintesc de aromele copilărie, de gustul de acasă. În varietatea de produse și mărci din piață, mânați de agitația cotidiană , uităm uneori să apreciem calitatea și gustul autentic. Ne umplem cărucioarele cu produse din import, deși România e capabilă să ne hrănească.

Partidul Național Liberal Dâmbovița a desfășurat de data de 21.05.2022, prima acțiune din cadrul campaniei locale de informare și conștientizare a dâmbovițenilor, în privința consumului de produse românești și a importanței sprijinirii producătorilor locali. Pe Platoul Prefecturii din municipiul Târgoviște a fost organizat un punct de informare, de unde au fost împărțite târgoviștenilor aflați în trecere, produse autohtone, legume provenite de la producători din localitățile cu specific pomicol și legumicol din județul Dâmbovița.

În cadrul campaniei „PNL Dâmbovița promovează produsele românești și sprijină producătorii locali”, oamenii au fost informați asupra importanței achiziției de produse de proveniență locală pentru sprijinirea economiei locale, susținerea agricultorilor dâmbovițeni și dezvoltarea afacerilor românești. Județul Dâmbovița este unul dintre cei mai mari producători de mere și legume din țară.

La acțiune au participat Aurelian Cotinescu-Secretar General PNL Dâmbovița  și noul membru al PNL Dâmbovița-Adrian Alexandrescu.

PNL Dambovita / www.oficialmedia.com

Aurelian Cotinescu-Secretar General PNL Dâmbovița: “Această campanie are un mesaj clar: fiecare producător reprezintă o verigă importantă pentru dezvoltarea economiei românești. Ne-am propus ca, prin campania noastră, să promovăm produsele românești și să sprijinim producătorii locali. Îi încurajăm pe dâmbovițeni să cumpere produse autohtone de calitate și să înțeleagă beneficiile acestui comportament responsabil. Pe de-o parte, au garanția produselor proaspete și sănătoase, iar pe de altă parte, sprijină economia locală”.

Adrian Alexandrescu: “Ca târgoviștean, consider că este și de datoria mea să mă implic în promovarea producătorilor locali, a legumicultorilor din Cartierul Matei Voievod. Această campanie este în favoarea producătorilor dâmbovițeni, dar și a alimentației de calitate”.

Inițiativa a fost un succes, iar târgoviștenii au apreciat mesajul campaniei. Acțiunile PNL Dâmbovița vor continua și în alte zone ale municipiului, dar și în localitățile din județul Dâmbovița.

BIROUL DE PRESĂ PNL DÂMBOVIȚA

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share