PNL Dâmbovița, remarci dure la adresa deputatului Corneliu Ștefan

PNL Dâmbovița susține că în timp ce ieri critica aruncatul cu pietre și alegerea diverselor întrebări retorice legate de responsabilitate cu privire la cetățenii aflați în cazul epidemiei cu COVID-19, Corneliu Ștefan, însuși președintele justițiar al PSD Dâmbovița, este surprins la  Summit-ul NATO, desfășurat la Bruxelles, stând practic „lipit” de Vergil Chițac, persoana confirmată cu infecția cu COVID-19.

PNL Dâmbovița:

„Domnul Ștefan, la fel ca toți ceilalți participanți la evenimentul NATO a fost înștiințat în data de 6 martie că există un risc major de contaminare întrucât unul dintre membrii delegației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19.”

De asemenea PNL Dâmbovița adresează câteva întrebari  către Corneliu Ștefan .

Ce ați făcut din acel moment domnule Ștefan? Ați participat la diverse reuniuni luând contact cu sute de dambovițeni, tratând cu indolență și cu iresponsabilitate această problemă care pune in pericol sănătatea celorlalți.

De ce în loc să blamați, nu ați dat dovadă de responsabilitate și de respect față de sănătatea dâmbovițenilor si nu v-ați izolat timp de 14 zile, evitând astfel să vă întâlniți cu sute de oameni?

De cât cinism trebuie să dați dovadă să ne acuzati pe noi, liberalii dâmbovițeni, pentru faptul că am făcut o conferință de presă, în timp ce dumneavoastră, stimate domn, ați stat printre atația oameni, fiind înștiințat de posibilul pericolul pe care chiar dumneavoastră îl reprezentați?

Membrii Partidului Național Liberal, inclusiv cei ai Guvernului României au decis sa se izoleze timp de 14 zile. Astfel a fost găsită o alternativă de a continua cu responsabilitate activitatea guvernamentală în sprijinul cetățenilor și de a lua toate măsurile necesare pentru protecția populației.”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share