PNL Dâmbovița, Virgil Guran: ”Dacă venim la guvernare, PSD a lăsat vraiște în urma sa”

La sediul PNL Dâmbovița a avut loc o conferință de presă susținută de președintele Virgil Guran, alături de Aurelian Cotinescu, președinte al organizației PNL Târgoviște.

Liderii liberali, au dorit să mulțumească electoratului pentru votul acordat la alegerile europarlamentare. În județul Dâmbovița, PNL a obținut un scor de 25%, situat pe locul II, pe primul loc fiind PSD cu un scor de 33%, si pe III USR cu 16%.

PNL Târgoviște arată bine și devine o forță politică. Suntem o echipă tânără, de oameni cinstiți, cu caracter, deschiși. Acum 5 ani, eram la 10%, acum am ajuns la 21% și ne-a format o bază. Păstrăm ușile deschie pentru toți oamenii care vor să ni se alăture. Am avut o surpriză plăcută, să câștigăm alegerile și în Cartierele Sârbi și Priseaca, acolo unde PSD se aștepta ca voturile să vină de la sine, pentru că s-au făcut anumite investiții, dar acestea nu sunt conforme și locuitorii sunt nemulțumiți.” a spus Aurelian Cotinescu.

La rândul său, Virgil Guran a precizat că partidul începe să construiască doar prin muncă și rezultate, și că următoarele alegeri, cele prezidențiale vor demonstra creșterea PNL.

Dâmbovița a fost condusă multă vreme de PSD și nu s-a văzut o investiție majoră. Am câștigat în localități precum Moreni, Iedera, Cornești sau Petrești. Din păcate primarii PSD nu s-a purtat conform legii la aceste alegeri și rugăm organele abilitate să fie imparțiale și să nu aplice legea diferit. PSD a ajuns de la 63% la 33% chiar și în localități unde oamenii trebuiau să stea drepți în fața lor. Un singur primar PNL a trecut la PSD iar 30 de consilieri liberali, vor pierde sprijinul politic, pentru că nu s-au implicat cum trebuie în această campanie.” (Virgil Guran)

Întrebat dacă Partidul Național Liberal ar fi pregătit pentru conducerea țării, Virgil Guran a spus că sunt de 20 de ani în politică și prin urmare sunt pregătiți să preia guvernarea, deși PSD a lăsat ”vraiște” în urma sa și în prezent nu mai sunt bani de investiții, spunând că există primării care vor mai avea bani de salarii doar pentru următoarele două luni.

Venirea la guvernare trebuie să se producă pe o cale constituțională – moțiune de cenzură, demisia guvernului sau alegeri anticipate. Dacă vom ajunge la guvernare, îmi doresc, chiar dacă nu voi avea o funcție atât de importantă, să aduc o investiție majoră în Dâmbovița. Când a condus dreapta în acest județ, s-au făcut investiții.” a concluzionat Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița.

Mai multe detalii in VIDEO:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share