BABEL FAST – 20 de țări pe scena Teatrului Tony Bulandra Târgoviște

Conferința națională de presă organizată de Teatrul Tony Bulandra a avut loc ca și anul precedent în București, la librăria Cărturești Verona.

O parte a presei naționale interesată de mișcarea artistică de la Târgoviște a fost prezentă acolo, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată în ultimele ediții. Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului, BABEL FAST editia a IX-a, are ca temă IMAGINEA.

Am fost onorați să însoțim echipa teatrului și să participăm ca grup media local. Atât ziarul online Oficial Media cât și revista de cultură Artele Spectacolului, singura din regiune cu profil de teatru, vor fi mereu alături de Teatrul Tony Bulandra și va sprijini și promova procesul educativ prin artă.

Felicitări inițiatorului și managerului general MC Ranin, omul care a adus această manifestare internațională la Târgoviște, mulțumiri selecționerului festivalului și directorului artistic al teatrului târgoviștean, Liviu Cheloiu, cel căruia îi datorăm prezențele trupelor din acest an, precum și doamnei Teodora Macarie, director economic și omul care se lupta cu tot ceea ce înseamnă resurse financiare, și gestionarea lor pe o perioadă atât de lungă în care vin și pleacă sute de colaboratori, angajați și invitați din 20 de țări.

Nu în ultimul rând, felicitări celei care păstrează comunicarea cu aceleași sute de oameni din zeci de culturi și tradiții și cărora cu delicatețe trebuie să le rezolve problemele pe durata întregului festival, este vorba despre Vera Ștefan, secretar literar al Teatrului Tony Bulandra.

PROGRAM BABEL 2019 Duminică, 2 iunie 15:30 Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, Deschiderea oficială 16:00 Sala Mare, LABORATOARELE BABEL – IMAGO: Crimă și pedeapsă, regia: Dumitru Acriș, aprox. 1h 17:30 More…

BABEL FAST 2019 – Conferința de lansare, București, 21 mai 2019 (VIDEO)

BABEL FAST și-a deschis astăzi porțile către o nouă ediție, de data aceasta a IX-a. O primă conferința de lansare a evenimentului a avut loc la București și a fost susținută de către Liviu Cheloiu, More…

ÎNCEPE BABEL – Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște, 2-9 iunie 2019

BABEL – Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște (FAST) ajunge, în anul 2019, la cea de-a IX-a ediție. Ne vor călca pragul 19 de țări: Cehia, Polonia, Rusia, India, Italia, Belgia, Algeria, Franța, More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share