Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PNL Târgoviște: Proiectele depuse de noi au fost ignorate și refuzate de conducerea primăriei

Nu se poate face administrație publică de o manieră corectă, cinstită față de contribuabili, doar asumându-ți merite care în fond nu reprezintă decât obligații din fișa postului! Ștergerea cu buretele a eșecurilor și ascunderea erorilor majore echivalează cu o sfidare la adresa opiniei publice iar omiterea contribuției celorlalti ține de respectul față de
colaboratori, aliați politici sau nu.

Într-o ultimă replică dată din spatele tastaturii, urcat pe un piedestal, social-democratul ce ocupă scaunul de primar al Târgoviștei, transmite gânduri rupte de realitate.

Aurelian Cotinescu, secretar general al PNL Dâmbovița și consilier local municipal

Nu ne-ar deranja, cu condiția să nu fie distorsionată realitatea iar adevărul să fie transformat într-o dezinformare crasă față de cetățenii acestui municipiu! Atâta cât a fost, votul de încredere dat de locuitorii Târgoviște ne obligă să clarificăm situația:

  •  Guvernele liberale au alocat orașului Târgoviște în ultimii 3 ani peste 100.000.000 lei (o suta de milioane de lei -cote defalcate din TVA, cote defalcate din impozitul pe venit, rectificări bugetare)
  •  Guvernul condus de un liberal a alocat orașului, prin programul “Anghel Saligny” o finantare în valoare de 42 de milioane de lei, pentru modernizarea a 17 străzi din municipiu
  •  Prin Agenția Națională pentru Locuințe, prin Programul guvernamental pentru construcția de locuințe pentru tineri, se construiesc deja în Târgoviște 48 de apartamente pentru medici și profesori
  •  alte 146 de apartamente vor fi construite în zona Sagricom, tot prin ANL (bani de la Guvern)
  •  Și acum o explicație de bun simț: Guvernul liberal nu a alocat bani pentru controversatul proiect al stadionului “Eugen Popescu”, pentru care încă sunt așteptate explicații despre întârzierile nejustificate și risipa de fonduri. Vorbim despre o aventură extrem de costisitoare pentru târgovișteni și un șantier pe care s-a lucrat o bună bucată de timp fără o documentație tehnică clară! Totuși, să nu uităm, că Guvernul condus de un liberal alocă bani, prin C.N.I, pentru un nou stadion – 250.000.000 lei

Consilierii liberali târgovișteni au votat pentru modernizarea stadionului “Eugen Popescu” și de fiecare dată când ni s-a cerut votul pentru suplimentări de buget. Asta ne dă și dreptul, ca în numele locuitorilor municipiului să cerem explicații, ori de câte ori este nevoie.

Citește și: Chindia Târgoviște merită mai mult!

 Consilierii PNL Târgoviște au votat și au susținut toate proiectele pentru accesarea de fonduri europene și guvernamentale pentru dezvoltarea municipiului.

Consilierii liberali târgovișteni au depus numai în ultimul an 9 proiecte pentru un municipiu mai curat, dezvoltat, mai sănătos și digitalizat (Viziunea asupra îmbunătățirii nivelului de mobilitate urbană; Proiectul Parcului Industrial; Proiectul privind dezvoltarea unui Hub Tehnologic si IT; Proiectul de digitalizarea a administrației publice locale; Proiectul pentru construirea unui centru educațional pentru copii și adulți; Proiect pentru o Direcție educativă de învățare permanent; Proiectul Șantul Cetății & Păduri urbane; Proiectul Pădurea-Parc Priseaca; Proiectul pentru construirea parcărilor supraterane-subterane). Toate aceste proiecte au fost ignorate și refuzate de conducerea primăriei.

BIROUL DE PRESĂ AL PNL TÂRGOVIȘTE

Distribuie acest articol Oficial Media
Share