Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Popa atacă din nou! Biserica ortodoxă în atenția publică

Bani, evaziune fiscală, pedofilie, homosexuali, abuzuri, Huși, Alba, Constanța… Și biserica ortodoxă din România intră în atenția publică printr-o serie de incidente ilegale și imorale. Popa atacă din nou!

Popa atacă din nou!

Preotul Popa Gabriel, zis Gabi Viteză, a fost reţinut, alături de călugăriţa Dună Anişoara şi directorul pe Achiziţii de la RATB, Badiu Florin. Surse din Poliție afirmă că preotul ar fi cumpărat, cu o parte din banii obţinuţi din contrabandă, clopote pe care le-a donat Bisericii. Membrii unui grup infracţional format din 13 persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 57 de ani au fost prinşi în timp ce descărcau un autotren cu haine, la un depozit din judeţul Ilfov.

În comunitatea monahală din Dobrogea, Dună Anișoara alias maica Eleodora este recunoscută ca fiind stareţa mănăstirii. La toate întâlnirile ea se recomandă astfel, iar în fotografiile oficiale, inserate de Arhiepiscopia Tomisului într-un album, maica poartă toiagul de stăreţie în mână. Cu toate acestea, în comunicatul oficial al Arhiepiscopiei Tomisului, trimis după ce ea a fost acuzată de contrabandă, ea este numită simplă călugăriţă.

Popa atacă din nou!

De la rangul de măicuţă la Petru Vodă, ea a fost călugărită la Galeşu, la o lună după decesul lui Justin Pârvu, ctitorul mănăstirii, în anul 2013. Gabriel Popa, cel de-al doilea acuzat, este preot misionar, şi este din Bucureşti. El a fost angajat de Arhiepiscopie ca să se ocupe de finalizarea mănăstirii Galeşu. Pe surse, s-a aflat că fratele lui Gabriel Popa, Mihai, la rândul lui preot misionar, este căsătorit cu o nepoată de-a lui Teodosie, iar Gabriel Popa i-ar fi dat mai multe autoturisme lui IPS Teodosie în ultimii ani precizează b1.ro

Popa atacă din nou!

POPA GABI-VITEZĂ fura cu TIR-ul și era LIDER de interlopi! Noi DEZVĂLUIRI despre Managerul ARESTAT al Arhiepiscopiei Tomisului, scrie b1.ro

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea Parchetului Curţiii de Apel Bucureşti, au făcut, vineri, 25 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Buzău şi Constanţa, la locuinţele unor persoane (16), la societăţile comerciale (6) şi la instituţii, într-un caz de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu articole textile,informează B1.ro

Controalele sunt efectuate de polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Poliției Capitalei și inspectoratelor de poliție județene Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Constanța, Dolj, Dâmbovița, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Olt, Suceava și Vâlcea.

Citește și:

Sex intre preoti si santajuri de miliarde de lei pe banii ingenuncheatilor

Din cercetări a reieșit că, pe raza municipiului București și a județului Ilfov, s-ar fi dezvoltat o rețea infracțională de distribuție a produselor textile, prin intermediul căreia ar fi fost valorificate aproape 50 de autotrenuri cu îmbrăcăminte și încălțăminte, fără documente legale, către comercianți din județul Ilfov, precum și în județe din Moldova, arată sursa citată.

Produsele ar fi fost importate din Turcia, prin intermediul unei societăți cu sediul în Burgas — Bulgaria, iar ulterior, prin această societate, ar fi fost declarate livrări intracomunitare către firme din Polonia și Ungaria, care ar fi fost create pe baza unor documente de identitate falsificate, pe numele unor cetățeni chinezi.

Citește și:

De la Părintele Justin Pârvu la popa Gabi-Viteză: Stareţa CONTRABANDISTĂ care mergea în Turcia să încarce TIR-urile cu marfă

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la aproximativ 3.786.000 de lei, reprezentând TVA și impozit pe profit.

Polițiștii au pus în aplicare 9 mandate de aducere și, până în acest moment, față de liderul grupării și alți doi membri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul Direcției Generale Antifraudă Fiscală — ANAF, relateaza RTV.NET

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share