15/04/2021

“Portocala mecanică” a lovit din nou! A trecut și de Dinamo

CSM Targoviste - Dinamo
Credit foto: Cristian Dudea

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a înregistrat o victorie în partida cu Dinamo București.

Formația antrenată de Dragan Nesic a trecut simplu de bucureștence, pe teren propriu, cu 3-0.  Târgoviștencele au câștigat au fost la cârma jocului pe toată durata meciului și nu au avut emoții în fața unei echipe care nu a putut emite pretenții. Au fost trei seturi câștigate clar, cu 25-13, 25-18 și 25-19.

A urcat pe locul 2

Victoria a adus trei puncte importante pentru CSM Târgoviște, care a urcat pe locul 2 în clasament, care este și obiectivul din acest sezon. MVP-ul partidei a fost Diana Calotă, căpitanul CSM-ului, iar cea mai bună marcatoare Millagros Colar, cu 17 puncte. Următorul joc al echipei lui Dragan Nesic va fi miercuri, în deplasare la CS Volei Alba-Blaj, liderul Diviziei A1, care a câștigat deja titlul de campioană națională chiar dacă mai sunt meciuri de jucat.

CSM Târgovişte: M. Collar 17p, S. Klisura 14p, A. Sobo 8p, A.Trică 8p, D. Calotă 5p, R. Ivanof 5p, S. Cebic (libero). Antrenor: Dragan Nesic.
Dinamo Bucureşti: L. Boscacci 14p, A. Marcovici 6p, A. Matthews 6p, K. Jovanovic 5p, A. Ştefan 5p, S. Motroc 1p, L. de Oliveira 1p, D. Mincă, T. Dumitrescu, R. Tucmeanu (libero). Antrenor: Antrenor: Branko Gajic.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share