01/12/2020

Povestea antreprenoarei din Târgoviște care a transformat propriul business Amway într-un stil de viață

Luiza_Tabacaru (2)

O afacere nu este un sprint, ci un maraton

Luiza Tăbăcaru, 25 de ani, din Târgoviște, a decis să devină întreprinzător Amway după ce a primit cadou, de la o mătușă, un produs al companiei. Din acel moment au trecut patru ani și jumătate, perioadă în care tânăra a dezvoltat cu mult entuziasm propria afacere Amway.

O afacere ca stil de viață

Încă de la început, Luiza a pornit pe acest drum încrezătoare în forțele proprii și hotărâtă să fructifice fiecare oportunitate oferită de afacerea Amway. Determinante pentru decizia Luizei de a construi propria afacere Amway au fost, printre altele, și posibilitatea de a întâlni oameni noi, de a se bucura de flexibilitate financiară pe termen lung și de a comercializa sute de produse de înaltă calitate ce oferă clienților 100% satisfacție garantată.

M-am alăturat afacerii cu gândul că toate prietenele mele merită să folosească produse de calitate, și, de asemenea, cu dorința de a avea un venit suplimentar”, spune Luiza.

În afară de activitatea ca întreprinzător Amway, tânăra a mai lucrat trei luni în administrație și opt luni în vânzări. Luiza Tăbăcaru spune că, azi, 80% din veniturile ei vin din afacerea Amway, realizare pe care a atins-o după aproximativ un an și jumătate. Potrivit tinerei, calitatea produselor a ajutat-o să atingă rezultate foarte bune și să stabilească relații bazate pe încredere cu partenerii și clienții ei.

Cheia către succes – învățarea continuă

Absolventă a Facultății de Științe Economice din Târgoviște, specializarea marketing, Luiza urmează în prezent un curs de master cu aceeași specializare. Și pentru că a venit vorba despre educație, merită menționat faptul că, de când s-a alăturat companiei Amway, Luiza Tăbăcaru și-a îmbogățit cunoștințele dobândite la facultate.

Am avut ocazia să fiu selectată să particip la programele de instruire pentru întreprinzători dezvoltate de Amway Academy: Amway Academy Professional și Amway Academy Ambassador. Informațiile primite acolo au fost de un real ajutor. Am învățat multe lucruri despre produse, cât și tehnici de vânzare și de prezentare”, povestește Luiza.

Amway i-a oferit Luizei traininguri și consultanță, punându-i la dispoziție diferite tipuri de programe pentru a crește afacerea. Odată pusă în contact cu informația, produsele și specificul acestei afaceri, ea s-a dedicat cu multă pasiune dezvoltării business-ului. Fire ambițioasă, Luiza a muncit pentru a transforma afacerea proprie într-un exemplu demn de urmat. Dar ca să ajungă aici, ea și-a setat obiective clare de business, paralel cu asumarea de a se dezvolta din punct de vedere profesional și personal.

„Entuziasmul, disciplina și un scop foarte bine definit sunt elementele de bază pentru a avea rezultate ca Întreprinzător Amway. Am avut dintotdeauna entuziasm, dar la capitolul disciplină am suferit. Secretul cel mai mare în afacere este să faci cea mai bună echipă cu îndrumătorul, pentru că el este antrenorul nostru personal. Afacerea aceasta nu este un sprint, ci un maraton”, declară Luiza Tăbăcaru.

O afacere care te ajută să devii mai bun

Experiența Amway i-a lărgit Luizei orizonturile și i-a crescut nivelul de încredere, până la punctul în care temerile nu mai reprezintă provocări, ci posibilități de evoluție. Dar poate că cea mai mare satisfacție a Luizei vine din valoarea pe care o aduce în viețile oamenilor, promovând această afacere mai departe. În viziunea tinerei antreprenoare, concentrarea pe nevoile celorlalți este esențială într-un astfel de business. De aceea, Luiza investește timp și resurse pentru a ridica standardul de viață al celor din jur, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

“De când am devenit Întreprinzător Amway viața mea s-a schimbat în bine. Zilnic cunosc oameni noi, îmi fac prieteni noi, învăț lucruri noi. Cred că este ceea ce mi-am dorit toată viața, fără să îmi dau seama. Trăiesc într-un mediu pozitiv și de calitate. Am atras în viața mea oameni ca mine, oameni pe care îi ajut să se dezvolte și să evolueze”, povestește Luiza.

Afacerea Amway i-a adus Luizei flexibilitate financiară și libertatea de a-și organiza timpul după cum dorește. Pe lângă aceste beneficii, Luiza a decoperit că puterea exemplului a contribuit serios la dezvoltarea ei profesională. Pentru tânăra antreprenoare, mulți oameni de succes din afacere i-au fost și îi sunt modele, iar faptul că are contact cu foarte multe persoane a ajutat-o să devină mai încrezătoare în forțele proprii.

Amway – o afacere universală

Determinată să reușească, Luiza Tăbăcaru a valorificat la maximum toate ocaziile oferite de Amway, reușind să așeze afacerea sa pe un drum constant către succes. Pe cei care vor să înceapă propria afacere, Luiza îi sfătuiește să pășească pe acest drum cu încredere și hotărâre pentru că merită. Potrivit Luizei, frumusețea afacerii Amway este dată și de faptul că acest sistem oferă o pregătire temeinică și sprijinul necesar pentru a deveni mai bun și pentru a face o schimbare în viețile celor din jur.

“Îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni să se bucure de viață și vreau din tot sufletul, ca împreună, să facem viețile oamenilor mai bune”, conchide Luiza.

Luiza_Tabacaru

 

*promo

Distribuie acest articol Oficial Media
Share