18/04/2021

Preşedinţia Consiliului Judeţean va fi câştigată de către Corneliu Ştefan, declară deputatul Carmen Holban

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovita a susţinut într-o conferinţă de presă că organizaţia din care face parte are toate atuurile pentru ca reprezentantul ei, deputat Corneliu Ştefan să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Puterea a considerat că avem candidați buni, de aceea a încercat să ne cumpere și să ia în rândurile lor candidații noștri. Din fericire au plecat foarte puțini, au plecat cei care și-au văzut interesul propriu și nici un caz interesul comunității din care fac parte. Aș vorbi acum de un candidat al nostru la CJ. Consiliul Judeţean va fi câștigat de către PSD.  

Deputatul Corneliu Ștefan, președintele partidului, un tânăr dinamic, ambițios, a pornit în partid ca un tânăr în organizația de tineret luând etapă cu etapă, a fost vicepreședinte în CJ unde a învățat administrație, actual parlamentar din 2016, a participat la toate deciziile pe care în Parlament le-am luat în programul de guvernare pentru binele românilor. Este un tip care a venit în fața dumneavoastră cu un program de dezvoltare al județului Dâmbovița pe 10 axe. Am mai vorbit și pe Facebook despre acest program de dezvoltare legat de sănătate, i-a deranjat pe unii, probabil că îi deranjează atunci când vrem să facem ceva pentru dâmbovițeni, când vrem să mișcăm lucrurile, dar de data asta candidatul nostru este un candidat care dorește să miște lucrurile. Și așa cum îl știu eu ambițios pe Cornel Ștefan, va și reuși.  

Sănătatea cetăţenilor – una dintre priorităţile lui Corneliu Ştefan

Dintre cele 10 axe am să spun despre sănătate. De ce? Pentru că sănătatea este prioritară iar fiecare dintre dumneavoastră ați constatat acum că sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Atunci când am guvernat, am ținut cont de acest lucru. Guvernanții actuali se pare că au uitat că sănătatea este primordială, că fondurile în sănătate trebuiesc gândite, alocate cum trebuie și că primul pas pe care trebuie să-l facem pentru oameni este a le asigura sănătatea.  

De aceea Corneliu Ștefan s-a gândit că este cazul să realibiliteze UPU din cadru spitalului județean Târgoviște, s-a gândit că este cazul să reabiliteze sanatoriul TBC de la Moroienideasemenea s-a gândit că un serviciu de ambulanță județean, un nou sediu este o prioritate. Construirea unui centru medical în orașul Fieni este o prioritate, construirea de dispensare, ele au fost începute în multe din localități, dar trebuie să avem în fiecare localitate un dispensar modern și deasemenea dotarea Spitalului județean de Urgență cu aparatură de testare și depistare a virușilor. Într-adevăr prioritate este sănătatea. Reacția oamenilor pentru mine este cel mai bun sondaj de opinie. Unii credeți, alții nu credeți în sondajele de opinie. Dar eu mergând în teritoriu m-am convins care este situația reală la momentul acesta.  

Am încredere că vom câștiga,

am încredere că toți candidații noștri vor avea succes, asta nu pentru că o spun eu ci pentru că o spun oamenii cărora le batem la ușă. Sigur că toți candidații noștri deopotrivă sunt valoroși. Avem aici în sală o serie de candidați primari, consilieri locali care o să-și expună programul lor, o să spună ce au făcut, ce vor să facă. La fiecare conferință de presă au fost prezenți și au spus ce au făcut și ce nu au făcut și ce urmează să facă. Asta nu pentru a vă convinge pe dumneavoastră presa, căreia îi mulțumesc azi de prezență ci pentru a analiza cetățeanul de rând dacă au făcut bine sau dacă nu au făcut bine. Și pentru ai trage la răspundere dacă vor ajunge  în funcții, dacă vor face programul pe care și l-au propus și îi vor penaliza la momentul respectiv. 

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019
Distribuie acest articol Oficial Media
Share