Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Previziuni complete până în 2025. La cine vin banii și marea dragoste, zodia care renunță la tot

Află ce zodie va avea noroc din belșug până în 2025. La cine se duc banii, dar și marea dragoste. Zodiile care vor pimi lecții și cele care le vor preda. Sunt zodii care simt nevoia de o pauză, poate de un concediu. De asemenea, alți nativi vor ajunge în pragul în care vor să își schimbe locul de muncă. Alte zodii în schimb sunt gata să renunțe la orice, spune Maria Sârbu. Simt nevoia de iubire, însă nu trebuie să își uite de unde au plecat. Fiecare nativ își caută locul, însă e nevoie de o schimbare de atitudine.

Previziuni complete până în 2025, Maria Sarbu

Maria Sârbu spune că o zodie va fi gata să renunțe la orice. Simte mai mult ca oricând nevoia de iubire și simte nevoia să revină la rădăcinile ei. O mare schimbare de vibrație se produce deja din 12 Iulie, odată cu schimbarea Nodului Nord din zodia Taurului în zodia Berbecului. Vor exista multe starturi noi în viața fiecărei zodii și câteva dintre ele ar putea trăi mari schimbări, spune astrologul Maria Sârbu în exclusivitate pentru cititorii News18.r0.

Axa zodiilor cardinale este accentuată până în final de Ianuarie 2025 și destinele noastre se vor menține în vibrații benefice doar pentru cei curajoși. Taurii, Fecioarele, Scorpionii și Peștii ar putea să își schimbe viața într-un mod radical și să fie puși în fața faptului împlinit de câteva ori, până ce se vor îndrepta pe calea pe care destinul îi ghidează, explică Maria Sârbu.

Cei care vor dori să rămână într-o zonă de confort riscă să piardă, iar cei care se vor mișca repede și vor avea toată motivarea necesară, vor reuși cele mai mărețe planuri.

Previziuni complete pentru toate zodiile cu Maria Sârbu

Zodiile care vor avea lecții personale sunt: Balanța, Capricornul. Zodiile care pot crește foarte mult vor fi: Berbecul și Racul.
În acest final de an, dragostea le va surâde cel mai mult Leilor, Scorpionilor și Balanțelor. Iar Peștii vor deveni mai fericiți și mai bogați!

Maria Sârbu a realizat HOROSCOPUL complet pentru această perioadă cu detalii complete pentru toate zodiile. Previziunile ei sunt considerate de specialiști foarte exacte, iar informațiile pe larg le puteți afla din clipul de mai jos, unde dă toate explicațiile necesare.

Sursă: Anca Andrei, Carmen Ciotic pentru News18.ro.
Fotocredit: Fanatik.ro
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share