Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Primăria Târgoviște a atins un record de finanțare nerambursabilă

Primăria Târgoviște a atins un record de finanțare neramburabilă. În acest sens, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a informat că suma de 400 de milioane de lei investită în comunitate, este una care nu a mai fost atinsă în mandatele trecute.

Scoli, grădinițe, creșe, parcuri, transport public, infrastructură stradală, cinematograf, toate aceste obiective au beneficiat de bani proveniți fie din fondurile europene, fie prin programe guvernamentale, Programul Național de Dezvoltare Locală, Compania Națională de Investiții sau Fondul de Mediu.

Niciodată, orașul nostru nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi. Am impus un ritm de lucru incredibil și l-am crescut în fiecare zi. Și nu avem de gând să ne oprim. Am reușit să facem o ECHIPĂ atât de puternică, încât am impresia că nimic nu ne poate opri din drumul pe care l-am deschis. Am fixat obiective înalte, pentru a ne motiva suplimentar. Vrem să facem din Târgoviște un centru-urban pe care toți cei ai locului să-l iubească, iar vizitatorii să-l respecte și să-l admire. Motivația principală sunteți voi, târgoviștenii. Cei cărora v-am promis să facem din acest oraș #Acasă, în cel mai frumos sens al cuvântului. După cum vedeți, N-AM AVUT TIMP DE JOACĂ. Și nici nu am obosit. Mergem mai departe, încurajați în fiecare zi de cuvintele voastre.” a declarat Daniel Cristian Stan pe pagina personală de facebook.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">