Primăria Târgoviște – Grădiniță și alte investiții importante pentru cartierul Sagricom

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, a susținut astăzi o conferință de presă în cartierul Sagricom, zonă în care sunt în plină desfășurare câteva investiții importante pentru târgoviștenii care locuiesc aici.
Edilul a precizat că lucrările de construcție a primei grădinițe din cartier se vor finaliza în această toamnă.
”Proiectul, realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, presupune construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii, imobil cu o suprafață desfașurată de 720 mp.
Sursa de finanțare o reprezintă Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Naționale”, iar în luna septembrie, dacă nu intervine nimic deosebit, cartierul va beneficia de prima sa grădiniță.
Oficial Media - Primăria Târgoviște - Grădiniță și alte investiții importante pentru cartierul Sagricom
Oficial Media – Primăria Târgoviște – Grădiniță și alte investiții importante pentru cartierul Sagricom
 Tot în zonă, se derulează un proiect de amenajare a unei parcări exterioare care va deservi grădinița, a unui proiect de extindere a rețelei de iluminat public, iar strada Profesor Mircea Georgescu și artera adiacentă străzilor Laura Stoica și Victor Oprescu, fac obiectul unor importante lucrări de modernizare.
 În imediata vecinătate a grădiniței, administrația locală târgovișteană va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile, dar și un teren de sport multifuncțional”, a declarat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share