Primăria Târgoviște – Lucrări de reabilitare, extindere și modernizare la Creșa nr. 2

Primarul municipului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city manager Gabriel Boriga, au făcut astăzi o vizită pe șantierul deschis la Creșa nr. 2 din Târgoviște, instituție aflată în reabilitare, extindere și modernizare. Finanțarea este asigurată prin bani de la Guvern iar lucrările se vor încheia în toamna aceasta. Odată cu modernizarea unui număr important de creșe pentru copii, municipiul Târgoviște ”deține una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România”.
Daniel Cristian Stan: 
”Continuăm dezvoltarea municipiului Târgoviște!
După finalizarea, în ultimii 2 ani, a lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a nu mai puțin de 4 creșe în municipiul Târgoviște (respectiv creșele nr. 8, 13, 14 și 16), iată că și proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 2 Târgoviște”, prinde contur.
  • Prin această investiție, se propune atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață dublă în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.
  • Valoarea totală a investiției este de 3.886.445,17 lei (inclusiv TVA), lucrările vor fi finalizate în această toamnă, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locala.

Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România.
Cu o capacitate de peste 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 2 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri”, a declarat edilul Târgoviștei în cadrul unei conferințe de presă.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share