Primarul municipiului Târgoviște, mesaj la deschiderea noului an universitar

Luni, 3 octombrie 2022, în Campusul universitar, a avut loc festivitatea Deschiderii anului universitar 2022-2023. Universitatea „Valahia” din Târgoviște a marcat debutul activităților academice pentru aproximativ 2300 de studenți boboci la programele universitare de licență, masterat, conversie profesională, doctorat și postdoctorat.
Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a fost prezent la ceremonia de deschidere a noului an universitar în cadrul Universității Valahia.
”Mult succes studenților și profesorilor la începutul unui nou an universitar! Să aveți rezultate excepționale și să fiți mândri de eforturile pe care le faceți! Să puneți pasiune în proiectele pe care vi le asumați și să aveți dorința de a vă autodepăși! Succes, „Valahia”! Universitatea noastră a devenit, deja, un centru-reper în regiune, cu o bază materială foarte modernă, cu resursă umană foarte bine pregătită, cu un corp profesoral de excepție și studenți din ce în ce mai mulți. Sunt toate, înșiruite, atuuri ale unui centru de învățământ superior de foarte bună calitate.”
Festivitatea a adus în fața studenților personalități ale comunității târgoviștene, autorități publice locale, parlamentari, conducerea universității, cadre didactice și cercetători. Bobocii au avut ocazia să interacționeze cu profesorii tutori și studenții mai mari, care le vor oferi suport în integrarea lor în viața academică.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share