Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Minciuni climaterice, manipulări medicale și oameni care spun adevărul: Candace Owens

Candace Owens vorbește despre uraganul din Florida, distruge povestea climatică mainstream și cere o schimbare în sistemul educațional. Urmăriți cu atenție și vedeți cum sunt oamenii transformați în marionete.

Dacă sunteți de acord cu Candace Owens, cu faptul că mereu suntem mințiți pentru a fi captivi fricii, vă rugăm să lăsați un comentariu.

Minciuni climaterice

Owens:

“Ceea ce se întâmplă este o tragedie, dar este o tragedie naturală.
Există tornade pe Pământ.
Întotdeauna vor exista tornade, întotdeauna vor exista furtuni de zăpadă pe Pământ, chiar și fără ființe umane.
Nu există un lobby mai ridicol decât cel al schimbărilor climatice, deoarece continuă să se înșele în legătură cu orice.
Când eram copil, se spunea că există încălzirea globală și că urșii polari se vor scufunda (sub apele în creștere) din această cauză.
Au încetat să mai vorbească despre asta în jurul anului 2011, deoarece Pământul a început să se răcească și nu se mai potrivea cu povestea lor.
Înaintea generației mele, Tucker, se spunea că răcirea Pământului va duce la sfârșitul lumii și, de fapt, Pământul a început să se încălzească și s-au înșelat din nou.
Apoi a fost povestea “stratului de ozon”, vă amintiți de “stratul de ozon”?
Apoi s-a dovedit a nu fi atât de dramatic și au mers mai departe.
Apoi, trebuia să apară “ploaia acidă”, deoarece oceanele erau acide, dar, oops, nu s-a întâmplat așa că au trecut mai departe.
Se înșelau în legătură cu totul, iar și iar…
Modelele lor climatice sunt niște fraude, dar totuși, când se întâmplă un dezastru natural, au îndrăzneala să se uite la voi și să vă spună: “Știm că am greșit, dar dați-ne banii oricum!
Acești oameni sunt bolnavi.”

Carlson:

“Oh, sunt total de acord.
De obicei, nu sunt atât de preocupat de teoriile excentrice ale oamenilor.
Dar dacă încerci să ataci rețeaua electrică pe baza unor teorii ridicole, atunci cred că avem dreptul să ripostăm, nu-i așa?”.

Owens:

“Absolut.
Și pentru început trebuie să atacăm sistemul de educație, pentru că mintea mea a fost sucită de schimbările climatice sau de încălzirea globală, pentru că încep asta în clasă și ne pun să urmărim documentare jenante făcute de Al Gore.
A fost o minciună și nu au dezbătut-o niciodată, iar ei continuă să arunce propaganda lor asupra tinerei generații, vânzând frică pentru propriile interese.”

Carlson:

“Sincer, nimeni nu poate rezuma asta mai bine decât tine.”

Candace Amber Owens Farmer este o scriitoare conservatoare, prezentatoare de talk-show, comentatoare și activistă.
Anul nașterii: 29 aprilie 1989 (vârsta 33 de ani), Stamford, Connecticut, Statele Unite

Sursa:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">