Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Primarul municipiului Târgoviște, mesaj la încheierea unui an din cel de-al doilea mandat

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis un mesaj, pe pagina de social media, cu privire la încheierea unui an de la preluarea celui de-al doilea mandat, pe care îl descrie ca fiind unul dificil din punct de vedere financiar, motiv pentru care, administrația târgovișteană a ”suplinit” lipsa de susținere bugetară cu mai multă muncă și implicare.
Daniel Cristian Stan:
În urmă cu un an am depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar ales al municipiului Târgoviște. Un mandat obținut în urma celor mai categorice rezultate electorale din istoria scrutinelor locale. Un mandat încărcat din start cu responsabilizarea confirmării lucrurilor bune întâmplate în anii din urmă și a îndeplinirii celor asumate pentru viitor.
Cum să descriu acest prim an? Dificil? Da, din multe puncte de vedere (sanitar, economic). Provocator? Când trebuie să faci proiecte, dar ești „pedepsit” de guvern și nu primești nimic la rectificări, da, e o provocare. Satisfăcător? Și, și. Am încercat să suplinim lipsa de susținere financiară cu mai multă muncă din partea noastră, a celor care lucrăm, efectiv, în administrație. În multe cazuri, am și reușit.
Altminteri, sunt împăcat cu propria conștiință că am făcut și fac tot ce depinde de mine să-mi respect jurământul. Orașul arată de la săptămână la săptămână mai bine, mai frumos, mai civilizat și a devenit acasă pentru foarte mulți dintre cei care trăiesc aici.
Acesta este, de fapt, obiectivul final. Până în ultima zi a mea în această funcție onorantă, nu voi face economie de efort să-l împlinesc. Ne vedem pe teren și facem orașul mai bun astăzi decât ieri, mai bun mâine decât astăzi”, a scris ediul pe pagina de social media.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share