Prin lupta partidelor, se pierde de fapt REALITATEA: POPORUL ROMÂN ESTE CEL CARE PIERDE!!!!

 La mitingul organizat ieri s-a vrut să  se tragă un semnal de alarmă, cum că lucrurile nu merg în direcția bună, nimic pe partid politic, nimic cu iz politic, fără mesaje politice din partea unui partid de opoziție.

 Nimic nu a ieșit din ceea ce și-au propus! Precum un vânzător de fake-uri și-au marcat bine teritoriul pe hartă, și-a mobilizat foarte bine manipulatorii, au repetat foarte bine mesajele și discursurile pentru TV, și-au încărcat telefoanele, au înroșit telefonul cu mesaje de mobilizare către locotenenții săi.

Ce nu a luat în calcul, este faptul că propria lor creație, doamna senator Diana  Șoșoacă, le-a dat planul peste cap.

Precum doi lideri cu viziuni manipulatorii, și-a marcat și ea terenul, astfel încât,  războiul să fie doar al lor, și nu unul care să arate problemele cu care se confruntau cei prezenți la miting. Ocupanții de zone, la nivel declarativ, în capitala României, după ce s-au acuzat reciproc de trădare au găsit și vinovatul. Cine putea să fie, decât  PSD! și guvernul!

”Am fost la protest cu speranța că ceva,  se va schimba. Am fost să protestez împotriva facturilor și a prețurilor mărite,  dar am rămas profund dezamăgită de circul ieftin, care a ieșit. În loc să se unească ambele tabere, sau luat la bătaie și la înjurături, când scopul nostru era unul comun împotriva guvernului. Ați spus fără campanie electorală,  dar,  din nefericire,  așa a fost… și,  de aceea,  lumea și-a pierdut încrederea în astfel de proteste, ( mai mult mascaradă) și nu mai doresc să iasă în stradă… Ceea ce s-a întâmplat acolo,  mi-a lăsat un gust amar și o dezamăgire profundă„ a spus o doamnă participantă la miting.  ”George Simion, nu îți este rușine să minți în halul acesta, ,ai instigat oamenii și stăteai ca o momâie și te uitai în telefon sau în altă parte ,când te strigau să te urci pe scena, să vorbești, așa ai făcut întotdeauna… ești profesionist în instigare„ a strigat un alt domn, revoltat. ”Când comentariile sunt împotriva organizatorilor, guvernul câștigă! Divide et impera i-a reușit din nou, fără să miște un deget, când poporul uită că scopul era altul și că atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă! Acest popor are mari probleme cu unitatea! De aceea… nu se înaintează!” a mai spus un domn și el dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat ieri, în capitală.

Imaginile de ieri, difuzate la posturile tv, dar și pe agențiile de presă, de cea mai sinistră mahala, au aruncat nu doar peste AUS  și SOS, ci peste noi toți, cei din România,  o lumină extrem de proastă, care ne-a mânjit pe toți,  cu noroi.  Omul simplu, care nu are timp să se informeze care,  cu cine ”este” a perceput un lucru simplu: protestatarii – la modul cel mai general cu putință- împotriva globalismului se bat ei între ei, pentru ce să mai mergem la proteste, când ne cheamă ”liderii”??? Revenind la cronologie… ajunși în fața Guvernului, protestatarii  AUR au găsit-o acolo pe Diana Șoșoacă, alături de câțiva susținători ai acesteia.

Diana Șoșoacă a încercat să vorbească pe o scenă improvizată, dar susținătorii AUR au început să huiduiască. Senatoarei i-a fost tăiat microfonul, iar, din această cauză, Șoșoacă l-a acuzat pe Simion că este lipsit de bun simț. „E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion.! Trădătorul!  Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj,  vino aici la scenă,  că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, a transmis  Diana Șoșoacă,  la adresa lui George Simion.

Sosoacă strigă disperată către jandarmi să intervină cerându-le ajutorul, când începe îmbulzeala, cerând inclusiv să pună garduri, țarcuri, în jurul oamenilor de la mitingul ei, iar jandarmii stopează conflictul.

AUR pleacă din Victoriei și merge la sediul PSD,  cu sloganuri  de genul: ”Demisia”, „Nu vrem să fim conduși de hoți”, „Hoții, hoții”.

La sediul PNL nu au fost lăsați să protesteze,  de cei care au asigurat ordinea publică. Totul se stinge cu cel puțin două ore înainte de ora finală,  anunțată de organizatori, din lipsă de entuziasm care a dus la o inevitabilă lipsă de ”personal”, foarte mulți oameni plecând acasă, fiind dezamăgiți și cu un gust amar în suflet, mai ales că, parte din ei veniseră la ”marele” protest din 2 oct. 2022 de la sute de km,  depărtare, cu mari speranțe, crezând chiar conform promisiunilor liderilor că vor da jos guvernul sau că vor declanșa alegeri anticipate! S-au dat jos doar unii pe alții și cam atât. Între timp AUR anunță proteste județene,  iar atacurile dintre cele două tabere continuă la o intensitate și mai crescută. Jandarmeria Capitalei a aplicat șapte  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 32.000 de lei, în urma protestului care a avut loc duminică în Bucureşti. Potrivit unui comunicat de presă, ca urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, jandarmii au întocmit un act de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, după depistarea unui bărbat, participant la adunarea publică din Piaţa Victoriei, având asupra sa un spray iritant-lacrimogen. De asemenea, poliţiştii Capitalei au depistat un bărbat care avea asupra sa două arme albe. Acesta a fost condus la sediul secţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii portul sau folosirea de obiecte periculoase. În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare. În contextul protestului, care a avut loc în Piaţa Universităţii şi Piaţa Victoriei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a dislocat  două autospeciale de stins incendii şi  două ambulanţe SMURD care au asigurat răspunsul la solicitările cetăţenilor. Pe timpul acestor adunări publice nu au fost înregistrate evenimente deosebite,  cinci persoane au necesitat asistenţă medicală din partea pompierilor paramedici, trei dintre acestea fiind transportate la spital pentru investigaţii amănunţite. Afecţiunile au constat în probleme respiratorii, lipotimie şi leziuni uşoare.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share