Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PRINCIPIILE ABUNDENTEI in vibratiile noului pamant (1)

abundenta

Din totdeauna fiinta umana a fost preocupta sa acumuleze bunuri materiale si spirituale. Modalitatile de a obtine bunurile materiale au fost, si sunt, mai mult sau mai putin corecte. Mai mereu, caile ilicite de imbogatire au tentat pe membrii societatii umane de pana acum, atat datorita ignorantei celor care s-au pretat de-a lungul vremurilor la practici necinstite cat si a caracteristicilor specifice dimensiunii in care s-a dezvoltat planeta Pamant si viata de pe ea, scrie esoterism.ro

Este cunoscut ca frecventa de vibratie a sistemului nostru planetar a fost pana in prezent (si va mai fi inca o buna perioada de timp) una dintre cele mai joase din universul caruia ii apartinem.

Limitele de gandire si simtire impuse de dimensiunea a treia (3D) au determinat nivelul scazut de civilizatie al pamantenilor. Tarele celei de a treia dimensiuni sunt multe si ele au fost caracteristici esentiale ale tuturor civilizatiilor care s-au perindat pe Pamant.

Nascute din hibridizarea speciilor de animale autohtone cu gene ale fiintelor inteligente venite din alte lumi pentru diverse scopuri, rasele umane de pe planeta noastra s-au dezvoltat in limitele dimensiunii fizice ale frecventelor joase, care caracterizeaza cea de a treia dimensiune.

In 3D, principiul de baza al indestularii LICITE materiale a fost cantitatea si calitatea muncii fizice si intelectuale depusa. Calea ILICITA a fost coruptia, inselatoria, opresiunea, legea pumnului si a batei etc.

Cei interesati de problemele ezoterice cunosc ca in prezent Pamantul se afla intr-un profund proces de inaltare la un nivel superior de frecventa, adica la ridicarea de la dimensiunea 3D la 5D (trecand rapid prin dimensiunea de tranzitie 4D).

Efortul colosal de salvare a Pamantului, si accesarea unei dimensiuni superioare, este unul la care-si dau concursul multe civilizatii avansate din universul nostru, si, poate din alte universuri.

Exista o intreaga literatura aparuta in ultimii ani precum si transmisii pe diverse canale (cel mai utilizat fiind channeling-ul) prin care entitati superioare tin legatura cu civilizatia umana prin intermediul multor persoane (canale) capabile sa comunice cu lumile nevazute si nesesizate de omul obisnuit.

Sanat Kumara, Matei Ward, Saint Germain, Tobias, Kuthumi, arh.Gabriel, arh. Mihail, arh.Metatron, arh. Rafael, Sananda (Iisus), Kryon, Cristophor, Maitreya, Mama Gaya, Fecioara Maria, Magdalena si insusi Dumnezeu sunt doar cateva inalte puteri cosmice sau inalte spirite care comunica prin diferite cai cu lumea noastra pamanteana tinandu-ne la curent cu ceea ce se intreprinde si cu stadiul de desfasurare a procesului de salvare si inaltare a Pamantului si vietii de pe el.

Suntem incurajati sa initiem si sa dezvoltam procesele de insanatosire si inaltare a fiintei noastre si de ajutoarare a planetei Pamant.

Deocamdata coexista atat frecventele joase ale Vechiului Pamant, care vor diminua in viitor, cat si frecventele inalte ale Noului Pamant, care se extind permanent, pragul de basculare de la Vechea Energie la Noua Energie fiind anul 2o12.

Din luna Sept.2007, cand s-a produs saltul cuantic al Pamantului, accelerarea spre noua dimensiune a crescut foarte puternic, ritmul transformarilor fiind nemaiintalnit in istoria planetei.

Noua dimensiune in care va exista sistemul nostru planetar aduce cu sine modificari de esenta in ceea ce priveste principiile de baza si legile carora intreaga viata i se va supune.

In acest material vom prezenta doar Noile Principii ale Abundentei care, in mod practic, nu aveau aplicabilitate in Vechea Energie (caracteristica lui 3D), desi ele si-au pastrat valabilitatea totdeauna.

Asa cum am spus si mai sus, in Vechiul Pamant, avutia se acumuleaza proportional cu efortul fizic si intelectual depus.

Functionabilitatea acestui principiu este mult mai evidenta in tarile dezvoltate economic, catre care se indreapta si milioane de compatrioti de-ai nostri. Nu este nimic neobisnuit ca un occidental sa aiba mai mult de o slujba care-i asigura un venit cumulat suficient de mare pentru aduce o viata fara lipsuri materiale. Aceasta este caracteristica societatilor de consum, societati puternic ancorate in Vechea Energie, adica in materialitate.
In Noua Energie, in care se dezvolta deja Noul Pamant, nu se mai regasesc vechile principii, ele fiind inlocuite de altele.

In 5D, omul nu va mai cunoaste abundenta pe seama inselarii altora sau pe seama exclusiv a efortului fizic sau intelectual, fie el si cinstit. Explicatia este una cat se poate de simpla : in Noua Energie nu va mai putea exista minciuna deoarece fiinta umana va avea abilitatea de a cunoaste imediat daca cele spuse de interlocutorul sau este adevar sau minciuna, adica daca gandul, cuvantul si fapta sunt in deplina concordanta. Asadar, gandurile nu vor mai putea fi ascunse.

 

In ce priveste munca fizica sau intelectuala cinstita, aceasta nu va mai fi prioritara, motivat de faptul ca fiinta umana se va indeparta tot mai mult de materialitate (adica de energiile de frecventa joasa), in care, dupa cum se cunoaste, opereaza forta fizica si gandirea (mintea).
In dimensiunile superioare vor conta sentimentele, dictatura sufletului (a inimii) nu a mintii, caci mintea a fost mijlocul de conducere si dirijare a corpului uman in lumea materiala.
Incepand cu 4D, vor conta dorinta si vointa, sentimentul, care vor fi suficiente pentru a obtine ceea ce doresti.
Trebuie mentionat insa ca dimensiunile superioare nu vor fi, si nu au fost niciodata, zone propice trandaviei. Scopul principal al fiintelor umane (dar, nu numai) va fi efortul si preocuparea ascensiunii, al rafinarii fiintei in plan spiritual, tinta finala fiind experimentarea tuturor situatiilor si ipostazelor superioare posibile pentru ca prin participarea fiecarei entitati sa se imbogateasca Cunoasterea a Tot Ce Este, acesta fiind scopul pentru care Creatorul a infiintat Jocul Cosmic al Evolutiei.

Prezentam  principalele 5 principii ale Abundentei in dimensiunea superioara la care se va afla majoritar Pamantul in urmatorii ani–> PRINCIPIILE ABUNDENTEI (2)

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share