Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PRINCIPIILE ABUNDENTEI in vibratiile noului pamant (2)

green-brazilian-waterfall

1. Primul principiu: Centrarea Energiei.

Este vorba de capacitatea noastra de a ne centra propria energie. Aceasta inseamna, in fapt, ca trebuie sa ne plasam fiinta noastra si nevoile ei pe primul loc al importantei.

Cand citesti pentru prima oara aceasta asertiune ti se pare ca savarsesti un sacrilegiu :’’ cum adica, sa ma pun eu pe primul plan ? Ce mai ramane din vechiul indemn in care ni se cere (mai ales de catre biserica) sa ne sacrificam pentru altul, cu umilinta !? Cum ramane cu egoismul ?’’).

Aceasta atitudine se poate confunda usor cu egoismul, si totusi, intre ele exista o mare deosebire. Cel care actioneaza din egoism se plaseaza in primul rand pe sine de-a curmezisul curentului de energie, blocand curgerea si taind accesul altuia la acea energie. Cel care se centreaza energetic corect se plaseaza in centrul fluxului energetic, in ideea de a primi si mai multe resurse cu care sa-si aduca contributia la prospertatea sa dar si a societatii in care evoluiaza.

Cine nu reuseste sa se centreze de la bun inceput pe propria-i persoana, adica sa-si dirijeze fiinta spre fluxul maxim energetic de care este capabil, va face ca actiunile pe care le intreprinde sa fie compromise din start. Nimeni nu poate ajuta pe un altul, daca nu are mai intai grija de sine. Nu poti ajuta pe altcineva daca tu nu ai cu ce (putere, sanatate, dotare, adica posibilitati).

Prin aceasta nu trebuie inteles ca nu trebuie sa mai ajuti pe cel aflat in necesitate ; spun doar ca in vibratiile Noului Pamant, nu mai este valabil sacrificiul de sine, asa cum era in Vechea Energie. In Noua Energie, un dar facut prin sacrificiu poarta in sine o incarcatura energetica daunatoare, nebenefica.

Din acest motiv, darul trebuie facut numai in mod liber, deschis, neconditionat si fara nici un sacrificiu, adica din surplus, si cu iubire.

2. Al doilea principiu: Legea lui Merlin, crearea vacuumnului.

Repet ceea ce ni se tot spune in ezoterism : totul in univers si in Cosmos este energie in diferite forme de condensare si agregare. Abundenta este si ea o forma de manifestare a energiei. Aceasta substanta primordiala, energia, umple totul. Nimic nu exista in afara energiei.
In sine, energia este inerta si nepolarizata dar ea poate fi dirijata, canalizata si polarizata prin acte de vointa. Daca pentru un moment se produce o rarefiere, o dilutie a energiei, intr-un spatiu anume, imediat, Universul umple golul format.
Aceasta actiune de vacuumare provoaca deplasarea energiilor din infinit spre zona ramasa in deficit, astfel ca se produce imediat o egalizare energetica.
Cu cat golul format este mai mare, cu atat fluxul de energie de recuperare va fi mai important. Curgerea libera, neobstructionata a energiei asigura incadrarea (alinirea) in curgerea universala a energiei, si aceasta inseamna bunastarea de orice fel.

Exista doua feluri de vacuum care pot fi utilizate de om in actiunea sa de a-si apropia abundenta:

Vacuumul eteric (amplificarea cu zece)

Prin orice dar facut, se creaza un vacuum in eterul spatio-temporal. Acesta se va amplifica pe masura ce vi se returneaza. Cand faceti un dar din inima (adica cedati un aspect energetic modulat cu cea mai rafinata forma de informatie-energie), se va intoarce la voi valoarea energiei pe care ati cedat-o cu dragoste, multiplicata cu zece.

A darui, fara conditii, inseamna a elibera (a face loc) un spatiu eteric gata sa primeasca mai multe daruri decat cele pe care le-ati dislocat prin cedare benevola catre o terta persoana.

Sa ne amintim ca banii nu sunt o forma de energie, ci o reflectare a acelei energii (Cand afirm aceasta, nu ma refer la materialitatea bancnotelor ci la semnifictia acestora in circuitul de schimb).

Cele mai eficiente daruri sunt acelea care vin pe calea abundentei.

Aceasta inseamna ca este mai eficient sa oferi din prea-plinul tau decat din prea-putinul tau. Aceasta nu inseamna ca darul de la un sarman catre altul si mai sarac nu ar avea valoare. Cand faceti un dar de suflet, veti ajuta in cel mai inalt grad la crearea unui spatiu de viata prin care sa curga energia abundentei. Deoarece vacuumul provine din spatiul eteric infinit, cantitatea cu care se produce reumplerea este, practic, nelimitata.

Darurile neconditionate vor aduce o rasplata inzecita – sau chiar mai mult.

Profitul se diminuiaza proportional cu volumul conditionarilor cu care s-a facut darul, sau daca, prin darul facut, s-a produs o pierdere de energie – cum este in cazul darului prin sacrificiu.

Aveti grija sa nu influentati alti oameni prin credinta (sau perorarea) voastra in/despre lipsuri !
Cand daruiti ceva cuiva, aveti grija sa-i transferati si responsabilitatea pentru preluarea acelei energii (sub forma de dar), pentru crearea propriului vacuum si asigurarea curgerii de energie.

Nu va atasati sentimental de obiectul dat in dar si nu-l regretati ; altfel eficienta va fi mult diminuata si locul ce urma sa se elibereze se va tine ocupat. Dati, adica, din toata inima si cu iubire, fara ca, retroactiv, sa reveniti cu regrete pentru darul facut.

Vacuumul fizic (amplificarea cu unu)

Exista cateva modalitati de a crea efectiv un vacuum (adica de a invita abundenta in viata ta). Un vacuum fizic se poate crea prin alocarea unui spatiu fizic in care sa se poata manifesta.
De ex., daca doriti sa va imbogatiti garderoba, eliberati un spatiu in dulapul cu haine ca si cum v-ati pregati sa primiti altele.
Daca va doriti o masina, eliberati spatiul detinut de rabla veche, si pregatiti-l sa primeasca una noua. In acest fel actiunea de procurare va fi mult inlesnita.

Deci, abundenta se va manifesta in viata voastra mai pregnant daca veti crea efectiv spatiul in care sa primiti noul obiect. Vacuumul creat in aceste cazuri, de obtinere a unor obiecte fizice, asigura un randament de unu la unu.

Exista anumite actiuni care pot modifica atributele de returnare ale viduului creat si care maresc acea capacitate de returnare.
Legea lui Merlin afirma ca experimentarea abundentei creaza abundenta.
Emisiunea de energie de-a lungul unei linii care uneste capatul care daruieste cu cel care primeste are loc rapid, daca cel care ofera o face cu un plus peste nivelul tranzactiei.

De ex., sa zicem ca vindeti fructe cuiva. Dupa ce cantariti cat vi s-a comandat si vi se plateste, dati de la voi in plus cateva sute de grame sau mai mult. Prin acest gest veti stimula abundenta voastra.

De multe ori pietarii utilizeaza tot felul de tertipuri pentru a insela cumparatorul: cantariri masluite, afisari de preturi cu scris ascuns si menit sa induca in eroare, restul in minus, ascunderea viciilor marfii, pe care le descoperi acasa etc. Din curiozitate, cercetati un asemenea precupet necinstit, sau tineti-l sub observatie mai mult timp.

Veti constata ca niciodata abundenta nu-i va bate la usa, chiar daca, pe moment, individul pare a prospera. Mai devreme sau mai tarziu legea platei si rasplatei se va manifesta si in cazul lui, ca doar nu-si va schimba Creatorul legile pentru a salva escrocii.

Concluzionand, la acest principiu : va avantajati si va apropiati abundenta daca treceti de la dv. mai mult de cat ar fi echitabil.

3. Al treilea principiu: Onorati Energia Universala.

Exista un tip de energie pe care o numim Energia Universala, care impregneaza toate lucrurile.
Aceasta energie se pastreaza intr-un vid total. Ea persista chiar si dupa ce toate celelalte energii au fost inlaturate din corpul sau obiectul respectiv. Este, daca vreti, o energie remanenta. Aceasta energie potentiala este ceea ce numim noi DUMNEZEU.
Scopul aceste energii este SA RESOARBA SI SA CONTOPEASCA TOATE PARTILE CARE AU FOST SEPARATE, in scopul crearii iluziei polaritatii in care traim.
In dimensiunea a cincea (5D), tot ceea ce se opune acestei Energii Universale va intampina rezistenta, iar tot ceea ce o sprijina va gasi sprijin, la randul sau.

In acest spatiu in care nu exista si alte energii, actiunea de contopire este inlesnita de o regula simpla : pentru fiecare actiune exista o reactiune egala si de sens contrar.

De mare ajutor ne va fi obisnuinta ca in activitatea noastra cotidiana sa ne privim actiunile din perspectiva Energiei Universale. Sa ne intrebam de fiecare data daca actiunile noastre sprijina sau se opun contopirii (integrarii) cu Energia Universala.

4. Al patrulea principiu:  Adoptati o atitudine de abundenta.

In tot ceea ce intreprindeti, adoptati o atitudine de abundenta, comportati-va ca si cand ati dispune de mai mult de cat ati avea nevoie.
Inconjurati-va de persoane care gandesc pozitiv si care adopta o atitudine de abundenta.

Multumiti divinitatii pentru ceea ce vi se da, si nu faceti mereu monetarul putinilor bani pe care socotiti ca va permiteti sa-i mai cheltuiti pana la salariul urmator. Orice ingrijorare in aceasta privinta scade posibilitatea de a va redresa financiar.

Abundenta este o atitudine, iar atitudinea poate fi adoptata de la orice nivel de bunastare.

Adoptati atitudinea de a avea intotdeauna mai mult decat aveti nevoie si abia dupa aceea puteti intelege cat de mult veti putea experimenta. Raspandirea credintei in existenta lipsei, a lui ‘’ nu este suficient pentru toti ‘’ a facut foarte dificila conceperea si experimentarea abundentei.

La baza acestei conceptii gresite a stat in principal credinta ca nu exista nimic in afara de ceea ce se vede. Dealtfel, acest concept eronat a constituit o piedica serioasa in calea cercetarii si dezvoltarii cunoasterii.

Dragilor, LIPSA ESTE O ILUZIE!

Cand lumea se va afla in stare de abundenta, (si nu mai este mult pana atunci) toti vor trai starea aceasta, deoarece acest flux energetic vine din Energia Universala, care este infinita.

Credinta in lipsa nu va mai fi sustinuta in viitor de catre nivelurile superioare ale Noii Planete Pamant.

5. Al cincilea principiu: Arta de a accepta cu gratie.

Cand, in sfarsit, abundenta va ajunge la noi, ea se va revarsa insa doar in masura in care ii vom permite sa o faca.
Aici va trebui sa intervina Arta Acceptarii cu Gratie. Din totdeauna norocosii au fost persoane versate in arta de a accepta cu gratie darurile, fie ca au fost sau nu constienti de asta.

De pe acum trebuie sa exersam acest principiu, asa ca este indicat sa incepem a accepta cu gratie, complimentele si darurile care ni se fac cu anumite ocazii, indiferent de valoarea acestor daruri. Orice dar, pentru a-si creste valoarea, trebuie dat si primit cu bucurie, cu dragoste.

Darul adevarat ii apartine celui care daruieste. Gasiti moduri de a intoarce darul primit, daruind la randul vostru, atunci sau cu alta ocazie. Dar aceasta nu cu gandul ca, in felul acesta, veti fi chit.

Legea energiei spune ca lumea nu va va pretui mai mult decat o faceti voi insiva.

Nu va trebui sa treaca prea mult si, daca o dorim, vom fi cu adevarat in Rai. Si Raiul ,, suporta’’ culmea ABUNDENTEI.

esoterism.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share