Prioritățile candidatului PRO România pentru funcția de primar al Timișoarei

Astăzi candidatul partidului Pro România la funcția de primar al Timișoarei, dr. Marius Craina, şi-a prezentat prioritățile pe care le are în domeniul sanitar. Pentru medicul Marius Craina primordial este un NOU Spital Municipal în care să funcționeze toate secțiile medicale, construit în afara orașului, o nouă maternitate în apropierea Spitalului Județean, dar și un Institut Oncologic.

„Este obligatoriu un nou spital municipal, care să fie construit în afara orașului și să cuprindă toate secțiile. Să modificăm structura spitalului, astfel încât să cuprindă anumite specialități, cum ar fi Neurologia, care sunt acum numai la Spitalul Județean, unde sunt secții sufocate și este foarte greu să gestionăm toate cazurile. În prima zi de lucru la primărie vom demara acest proiect pentru Timișoara.a spus dr. Marius Craina.

Craina a mai spus că pentru început trebuie identificat terenul, iar acesta să fie în afara orașului, fiind nevoie de un spațiu mai mare și pentru parcare atât de necesară atât pentru angajații spitalului, cât și pentru aparținători, fiind nevoie și de construcția unui hotel unde să fie cazați cei care doresc să stea mai multe zile lângă cei internați.

Sursele de finanțare pot fi asigurate de Primăria Timișoara și din fonduri europene.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share