Cosmin Bozieru Primar pentru Târgoviște

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște prezintă câteva dintre punctele de dezvoltare economico-socio-culturală a orașului. Bozieru este singurul candidat – cu excepția primarului în funcție- care vine cu experiența procesului de lucru executiv și administrativ al reședinței dâmbovițene.

Cosmin Bozieru Primar pentru Târgoviște

”Am fost ani buni în primărie și merg acolo cunoscând totul, fără să am nevoie să învăț pe genunchi ce înseamnă administrația unui oraș mare” Cosmin Bozieru

Aducem în atenția cetățenilor urbei că Bozieru vine din poziția de consilier local municipal și din funcția de viceprimar al municipiului Târgoviște. Este singurul candidat la fotoliul de primar care cunoaște din interior, mecanismul atât executiv cât și administrativ al Târgoviștei. De asemenea, candidatul Pro a fost apropiat de actualul primar, fiind consilierul personal al acestuia timp de doi ani.

Ca viceprimar a coordonat vreme de doi ani în cadrul municipiului, Direcția de Asistenta Socială, Direcția de Salubritate, Societatea ECO SAL, Municipal Construct, Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, precum și Direcția Mangement Proiecte.

Cosmin Bozieru: Proiecte care nu suportă nicio amânare

”Intenționăm achiziționarea de terenuri în zona industrială COS – Motorep– Corint unde sunt peste 100 de hectare  și dorim realizarea infrastructurii necesare:

  • Drumuri,
  • Apa
  • Canalizare

De asemenea, crearea unei zone metropolitane a Târgoviștei în parteneriat cu localitățile limitrofe: Răzvad, Aninoasa, Șotânga, Dragomirești, Ulmi, Vâcărești, Lucieni, Raciu și Doicești.

Cu toții știm că zonele metropolitane sunt motoarele economice ale unei regiuni. Dacă ne uităm pe harta municipiilor reședintă de județ care au dezvoltate asemenea zone o să observăm că Târgoviștea a rămas cam singura din întreaga regiune Sud-Muntenia. Până și Alexandria dezvoltă o astfel de zonă metropolitană.

Preluarea a 9 hectare de teren de la UM Gară și contruirea unui sediu de Primarie modern. Reabilitarea actualului sediu al Primăriei, acesta urmând să funcționeze drept spațiu pentru întâlnirile oficiale. Cu toții știm că direcțiile primariei sunt împrăștiate prin tot orasul iar in sediul principal al primariei se află doar executivul. Dorim să avem toate secțiile primăriei intr-un singur loc.

Cosmin Bozieru Primar pentru Târgoviște

Dorim contruirea unor locuințe tip ANL pentru tineri în zona Mall-Sagricom. Prin grupul de acțiune locală construirea unui bloc de locuințe sociale în zona străzii Ilie Florescu. Amenajarea de zone de agrement și spații verzi. Construirea unui stadion amanajat la standarde europene în zona mall.

Am spus-o și o spunem mereu locația potrivita pentru un nou stadion este in zona mall, proiectul este deja la CNI. Nu intelegem de ce municipalitatea s-a impurumutat chiar saptaman trecuta pentru constructia unui stadion in mijlocul orasului istoric. Loc in care puteam avea o parcare modernnă, un spațiu pentru o zonă comercială. Deoarce privind zona se observă o mulțime de obiective turistice se poate remarca cu usurinta ca nu este potrivota constructia unui staddion in locul respectiv.

Parking Center Târgoviște, crearea unei parcari subterane pe doua nivele cu teren de bascket, mini fotbal, loc de joaca pentru copii și spații verzi pentru terase. Am inteles ca municipalitatea intentioneaza sa construiasca  pe terenul pe care il va achizitiona de la UPET o parcare multietajata. Noi avem un proiect cu o parcare subterana.

Cand o sa venim la primărie o să ne impunem acest proiect, pe care ne dorim să il implementam cat mai repede, deoarce este o prioritate

Finalizarae amenjarii parcului Mitropoliei cu valorificarea zonelor istorice ale zonei. Finalizarea amanajarii Pietei Revolutiei, a Cinematografului Independența. Crearea unei zone de agrement în jurul lacului Priseaca si amanajarea santului Cetății, crearea unei zone de agrement a unei parcari moderne si a unor spatii destinate comertului artizanal pe terenul stadionului demolat.

Dorim asfaltarea drumurilor agricole din zona Matei Voievod. Înființarea de cluburi ale pensionarilor în fostele puncte termice din cartiere.

Modernizarea transportului public in comun prin implementarea proiectului ce vizeaza achizitionarea de autobuze ecologice Mercedes Benz. Realizarea a 28 de statii moderne, un capat de traseu, un depou pe strada Calea ialomitei si reabilitarea strazilor.

Citește și:

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România la funcția de primar al Municipiului Târgoviște

Este un proiect care este intarziat, ne aflam printre singurele muncipii resedinta care nu au implementat acest proiect. Demararea procedurilor si intocmirea documentatiei necesare pentru construirea inelului doi de centura.

Inelul doi de centura, dupa cum stiti este una dintre prioritatile Pro Romania Targoviste. Dupa cum v-am relatat la momentul actual exista fonduri pentru acest proiect.

Reabilitarea si modernizarea strazilor din zone marginalizate. Este o rusine ce se intampla la intrarile in oras. Exista un proiect prin oraganizatia egalitatii de sanse din Targoviste un proiect prin care se vor asfalta strazile si ne dorim sa ducem la bun sfarsit, o data pentru totdeauna finalizarea asfaltarii strazilor din cartierele acestea.

De asemenea, o altă prioritate este înfiintarea de piste pentru biciclisti.” a declarat Cosmin Bozieru, candidatul la funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Citește mai multe despre candidatul Cosmin Bozieru:

Cosmin Bozieru, fostul viceprimar al municipiului Târgoviște aduce lămuriri în privința unor proiecte care s-au derulat ori se află în…

Cosmin Bozieru si Bogdan Isbășescu: “Educația prioritară, nu doar în campanie electorală!”

Cosmin Bozieru, Pro România – Vești bune pentru copiii cu nevoi medicale din Târgoviște

Cosmin Bozieru: ”Viziune, nu doar dungi pe asfalt”, declară candidatul Pro România la Primăria Târgoviște

Cosmin Bozieru: ”Trebuie să ne concentrăm pe Zona Metropolitană a Târgoviștei”

În cadrul unei conferințe de presă, Cosmin Bozieru, membru Pro România Dâmbovița și fost viceprimar al municipiului Târgoviște, a făcut…

Cosmin Bozieru: Este timpul să trimitem acasă accidentele democrației care vremelnic ocupă anumite scaune

Cetățeanul contează, nu doar votează.
Urna cetățeanului te așteaptă de azi la sediul ProRomânia Târgoviște, pentru a fi partenerul nostru direct în procesul de modernizare al municipiului.
Așteptăm părerile tale, vrem să știm nevoile tale.
#construimîmpreună și #MaiBinePentruTârgoviște

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița; CMF 21200010

Distribuie acest articol Oficial Media
Share