Pro România – Școala Politică de Vară, 3-5 septembrie 2021

Organizaţia de Tineret Partidului ProRomânia se reunește anul acesta, între 3 – 5 septembrie, în Stațiunea Eforie Nord, cu ocazia celei de-a II-a ediții a Școlii Politice de Vară!
În cadrul acestui eveniment vom dezbate subiecte de interes pentru tânăra generație, de la educație la cultură și de la planul de carieră până la subiectul atragerii de fonduri europene. Tinerii membrii ai PRO România vor învăţa cum să iniţieze un proiect european de la concept până la finanţare, lectorii prezenţi în cadrul evenimentului fiind specialişti în atragerea de fonduri europene cu o experiență acumulată în special în perioada 2012-2015, atunci când România a avut una dintre cele mai bune rate de absorbţie a acestor fonduri.
În cadrul Școlii de Vară vor fi prezenţi și seniorii partidului: Victor Ponta, Corina Creţu, Adrian Țuțuianu, Alin Vacaru, Gabriela Podasca și Marian Neacșu. Aceștia vor prezenta viziunea despre reconstrucție și strategie a partidului nostru.
De asemenea, tinerii PRO România vor dezbate și vor vota regulamentul de organizare și funcționare internă, urmând să fie prezentat și un raport cu privire la starea din domeniul Tineretului în anul 2020-2021.
Sursa: Pro România
Distribuie acest articol Oficial Media
Share