Deputat Carmen Holban: Premierul Cîțu ne ține din minciună în minciună!

Deputat PSD, Carmen Holban, susține că premierul ”Cîțu își reprezintă propriul interes, iar pofta lui de putere nu are limite. Este dispus să sacrifice o țară întreagă. Și o face nonșalant!”. Declarația vine după cel mai recent scandal în care este implicat liderul PNL. 
Mai exacat, la finalul anului 2000 în Statele Unite, Florin Cîțu a fost prins de polițiștii americani sub influența băuturilor alcoolice. Florin Cîțu a fost arestat atunci și încarcerat 2 zile, pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit sentinței dată de instanța din Iowa, a fost condamnat în baza legislației americane, ce sancționează conducerea unui vehicul sub influența drogurilor sau cu o oncentrație de alcool de peste 0,8 la mie. Un judecător districtual a decis atunci condamnarea sa la 2 zile de închisoare și plata amenzii de 1.000 de dolari, dar și 355 de dolari drept cheltuieli de judecată.
Carmen Holban mai spune că ”premierul Cîțu trece cu atât de mare lejeritate peste subiectul prețului la pâine, peste explozia prețurilor la electricitate și gaze naturale, peste boom-ul prețului la benzină și motorină!”.

În contextul în care, acum două zile a fost întrebat „Știți cât este prețul la o franzelă, la un litru de ulei?”, Florin Cîțu a răspuns senin: „Nu pot să spun. Nu mănânc pâine. Încerc să nu mănânc pâine”.

Carmen Holban: Premierul Cîțu ne ține din minciună în minciună!

”Premierul Cîțu ne ține din minciună în minciună! Nu se poate abține, aproape s-a cronicizat incapacitatea acestuia de a fi sincer!
Vorbește Cîțu cu atâta fervoare de „economiile” făcute de el! Dar nu spune că economiile sunt făcute din banii care trebuiau să ajungă la alocațiile copiilor și în pensiile părinților și bunicilor noștri.
Meschin este și faptul că „economiile” făcute de premier sunt folosite de acesta pentru a-și cumpăra voturile la congresul partidului său de luna viitoare. A transformat Guvernul într-o instituție de forță și șantaj.
A tăiat premierul și banii pentru investițiile primarilor din toată țara! Sunt în derulare proiecte de 4 miliarde de lei, dar Cîțu alocă doar 1,6 miliarde. Vrea Florin Cîțu ca primarii din toată țara să vină și să se ploconească în fața ușii lui de la Palatul Victoria.
Din păcate, premierul Cîțu își reprezintă propriul interes, iar pofta lui de putere nu are limite. Este dispus să sacrifice o țară întreagă. Și o face nonșalant! Dar ce așteptări să ai de la un om care, acum doi ani de zile, spunea „Educaţia si sănătatea NU SUNT PRIORITĂȚI”” a scris Carmen Holban, deputat PSD, pe pagina de social media.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share