Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Probabil că fiecare dintre noi s-a întrebat: cum este acolo SUS?

anabunoiu3

Probabil că fiecare dintre noi s-a întrebat cum este acolo Sus? Care sunt modalitățile de acțiune, cum se iau deciziile sau de ce nu se întâmplă anumite lucruri mai repede. Organizarea Lumii Spirituale este complexă dar se bazează pe principii clare și ușor de înțeles, pentru cine vrea să afle.

Se poate vorbi de exemplu despre Legile Kybalionului, se poate vorbi despre multele informații pe care le-a adus Iisus și le-a explicat, se poate vorbi despre concepte. Ceea ce este însă sigur, este că odată ce fiecare a decis că vrea să afle, totul va concura și se va deschide în calea lui, și cu cât va avansa mai mult cu atât se vor clarifica și revela mai multe. Prin aceste întâlniri – discuții facem un mic pas în înțelegerea și apropierea de Lumea spirituală.

Poate una dintre cele mai importante Legi spirituale este cea a Iubirii, care este atât de dificil de înțeles și aplicat. ”Iubește și fă ce vrei”, a spus un mare sfânt al lumii cândva. Și noi ne vom întreba: ”Cum adică, să faci ce vrei? Cine știe ce-ți trece prin minte? Este absurd să faci ce vrei și absurd să crezi că într-adevăr poți face tot ceea ce vrei”. Dar nu-i așa. Aceasta-i gândirea limitata a omului, care l-a convins o viață întreagă că el nu poate face nicicum ceea ce vrea. Și mintea i-a adus argumente nenumărate. I-a dat dovezi cu nemiluita. Mintea i-a spus: ”Uite, vezi ce de obstacole sunt în calea ta? Tu vrei sa faci un lucru, dar X vrea altceva. Tu vrei dragoste, altul vrea să iubească pe altcineva. Cum sa mai faci tu ce vrei?”. De fapt, dacă Iubești, dar dacă chiar Iubești, vei face întotdeauna ceea ce vrei pentru ca tot ce vei vrea, va fi Bine. Si tot ce este Bine, vrea și altul. Simte și celalalt aceasta vibrație a Binelui. Simte și celălalt Iubirea dacă tu simți chiar asta. Și dacă gândirea, inima și sufletul tău sunt cu adevărat numai în iubire, daca ele nu conțin nici o îndoială, nici o teama, nici o contradicție, nimeni nu se opune. Nimic nu se opune. Iubirii nu i se opune nimic, doar dacă este Iubire, așa cum am definit-o mai înainte. Daca ai șters din tine orice urma a egoului. Orice urma de îndoială și de teama. Numai aceasta este Iubire și numai aceasta te face liber cu adevărat. Numai atunci vei putea să faci tot ce vrei, căci ceea ce vrei va fi întotdeauna numai bine pentru tine și pentru altul.

Vă așteptăm cu drag să discutăm despre Organizarea Lumii spirituale, luni, 8 februarie 2016, începând cu ora 18.30, în Centrul Vechi locația San Marco – Târgoviște – cu Ana Maria Bunoiu și Gabriela Apostol.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0742015331.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share