Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Prof. Univ. Dr. Ion Cucui a murit într-un accident rutier în această seară

Prof. Univ. Dr. Ion Cucui a murit într-un accident care a avut loc în această seară pe DJ 720, în zona localității Nisipuri. Conform IPJ Dâmbovița, primele informații indică faptul că mașina profesorului în vârstă de 73 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț.

Ion Cucui a murit într-un accident

Pompierii au intervenit la timp dar victima se afla deja în stop cardiorespirator. Un echipaj SAJ l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviștedar din păcate a fost constatat decesul fostului rector al Universității Valahia, Ion Cucui. Foarte posibil să fi suferit un infarct chiar în timp ce se afla la volan. Așteptăm cercetarea și rezultatul autorităților.

Peste două săptămâni profesorul ar fi împlinit 73 de ani. O ieșire din scena vieții în joia dinaintea Paștelui, în timp ce în centrul municipiului Târgoviște se desfășura evenimentul unic în lume, Calea Luminii.

Doctor Honoris Causa, Prof Univ Dr Ion Cucui a murit într-un accident în această seară

”La sosirea echipajelor de intervenție la locul indicat de apelant acestea au identificat un autoturism iesit in afara partii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat o persoană rănită, încarcerată, în stop cardio-respirator, care a fost extrasă din autoturism.

Echipajele medicale executa manevre de resuscitare. Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului rutier.” Comunicat ISU Dâmbovița

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier

au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la fața locului, în afara localității Nisipuri, pe drumul județean 720B, polițiștii au constatat că un bărbat, de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat într-un șanț.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

https://www.aosr.ro/wp-content/uploads/CV-uriMembri/s9-Ion-Cucui.pdf

Consiliul Local Municipal Târgoviște, ședință ordinară în data de 21 decembrie

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share