Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Programul Postei Romane: cum lucreaza inainte si dupa Anul Nou

POSTA ROMANA

Posta Romana are un program de sarbatori astfel incat sa vina in intampinarea celor care doresc sa trimita in ultima zi din 2014 un cadou sau o felicitare pentru Anul Nou, dar si in primele zile din 2015, incepand cu 3 ianuarie.

La sfarsit de an si in primele zile ale lui 2015, Posta Romana va functiona dupa urmatorul program: in prima si a doua zi de Craciun, precum si pe 1 si 2 ianuarie, adica in prima zi a noului an, dar si in cea de-a doua zi a lui 2015, unitatile Postei Romane, atat din orase, cat si din mediu rural, vor fi inchise.

In ajun de Craciun, insa, subunitatile postale vor avea program cu publicul intre orele 8-16, in timp ce in mediul rural vor fi deschise ca in orice alta zi de lucru. Pe 27 decembrie, acestea vor functiona dupa un program normal de lucru corespunzator unei zile de sambata, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Totodata, in ultima zi a anului, mai exact pe 31 decembrie, subunitatile Postei vor fi deschise pentru public in intervalul orar 8-14, in timp ce in mediul rural isi vor respecta programul normal de lucru. Pe 3 ianuarie, subunitatile Postei Romane vor avea un program de lucru specific unei zile de sambata.

Sursa: http://www.enational.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin