Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Promovarea “Eurocampionilor” in Dambovita


Vizitele europarlamentarului Adina Valean in localitatile dambovitene  s-au desfasurat in  prezenta unui public numeros. S-au facut vizite in localitatile Potlogi, Titu, Racari si Gaesti.
Au fost prezenti Adina Valean- europarlamentar PNL, Mihai Volintiru- presedinte PNL Dambovita, Gabriel Cioaca- purtator de cuvant PNL Dambovita, Vasile Horga-deputat PNL, presedinti de organizatii, membri si simpatizanti.
Adina Valean, europarlamentar: “Sa promovam ce are Romania mai bun de la spatiul traditional pana la industrie si economie.
Prosperitatea este scopul pe care PNL il urmareste la aceste alegeri parlamentare.”
Mihai Volintiru, presedinte PNL Dambovita : “Ne-ar fi fost comod sa ramanem la guvernare si sa impartim bucatele .Nu exista in istoria de 24 de ani de dupa revolutie, ca un partid sa iasa de la guvernare…
Comunistii care se afla la putere au facut orice sa va incurce.
Este important  sa-i faceti pe cei dragi sa inteleaga ca cel mai bun lucru pe 25 mai este sa iesim la vot. Astfel cei de la putere nu vor avea ce sa fure in ziua votului si nu  vom fi condusi de asistatii sociali care vor iesi cu zambetul pe buze si vor spune ca sunt “Alba ca zapada”.
In judetul Dambovita dreapta este reprezentata doar de PNL, care este singura organizatie pozitionata corect fata de alegatori.
Cei care conduc acum judetul vor sa va intoarca in anii ’45”.
Adina Valean, europarlamentar :“Din portofoliul meu de activitate in cadrul Parlamentului European o sa va spun in mare despre faptul ca in 2007 am fost implicata in probleme importante pentru dezvoltare, am participat la reducerea tarifului la roaming in functia mea de europarlamentar.”

*
“Avem  pe lista 42 de candidati la europarlamentare – cei 36 sunt la fel de buni ca cei 6 pe care ii vedeti. Este nevoie de sustinerea dumneavoastra, de prezenta la vot, sa va asigurati viitorul.
Trebuie sa vedem ce facem in 2016. Daca pe 25 mai PNL va obtine 25% la europarlamentare, candidatul PNL  va fi presedinte. Sa nu mai traim ca in secolul 19, sa nu putem accesa fonduri europene, pentru ca astfel se indestuleaza ei. Au facut teroare in judet, au furat si vor sa fure si in ziua votului.
Dreapta va invinge in intreaga tara, nu numai in Dambovita”, a declarat Mihai Volintiru, presedintele PNL Dambovita.


Cristi Iordache
.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share