Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Proteste -Piața Victoriei, București

Vin din Piața Victoriei unde în seara asta, la orele 18.00, deja se strânseseră rândurile manifestanților ce protestează împotriva actualei guvernări psd. Deși foarte frig afară, oameni de toate vârstele și categoriile sociale au lăsat propriile griji, interese, preocupări mărunte spre a #rezolva problemele României, cu prețul de a înfrunta frigul, de a #rezista din nou, o dată în plus… unii pentru toți. Cinste lor acelora care înțeleg că sacrificiul și modelul personal este România Liberă de mâine!

Către orele 19.00 deja Piața Victoriei devenise neîncăpătoare, oamenii erau dispersați pe Kiseleff până dincolo de Muzeul Antipa. Echipajele de jandarmi erau peste tot, fără însă a interveni în protestele în desfășurare. Totul, deși sub semnul revoltei populare, s-a desfășurat pașnic, fără incidente: scandări de lozinci, pancarte, steaguri și multă indignare ce a alimentat și de această dată ieșirea oamenilor în stradă.

După orele 19.30, în aceeași ordine, demonstranții au plecat pe b-dul Lascăr Catargiu (fost Ana Ipătescu) înspre palatul parlamentului.

Până la orele 20.00 -când m-am retras din teren- nu a avut loc niciun incident de semnalat.

(Dana Staicu -26 noiembrie 2017).

Distribuie acest articol Oficial Media
Share