Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Proteste violente în lume! Pașaportul Covid scoate oamenii în stradă

Scandalul momentului în lume! Pașaportul Covid scoate oamenii în stradă

SLOVENIA: Manifestanții încearcă să dea foc Parlamentului. Slovenii resping pașaportul verde. Cele mai violente proteste din ultimele decenii. Sunt INTERZISE intrarea în supermarket, trenuri, accesul la benzină, accesul la bancă  sau la hrană, fără deținerea pașaportului verde de vaccinare.

MONTREAL, CANADA: ”Am văzut mulți oameni care au murit de infarct după vaccin, femeile au avortat după 4-5 zile de la vaccin. Au încercat să mă forțeze să fac vaccinul, am refuzat”, spune o tânără prezentă la protest.

Într-o provincie din Canada, Guvernul îi spionează pe cetățeni în propria casă, sub pretextul că ar putea primi vizite de la prieteni.

În Toronto (Durham) s-a pus în aplicare Secțiunea 22 din legea de sănătate publică din Ontario, care stipulează că dacă în locuința ta sunt mai mult de două persoane, când te vizitează cineva, trebuie să le notezi numele, telefonul,  să le ții într-un registru pentru o lună. Oricând un oficial din sănătate ți-l cere, trebui să i-l dai în 24 de ore.  Dacă nu, te amendează cu 5000 de dolari. Ireal dar chiar se întâmplă. Ordinul a fost emis pe tăcute. Șeful echipei medicale are puterea să-l emită.

Anul trecut, ministrul sănătății le-a ordonat canadienilor să poarte mască în dormitor și le-a dat indicații cum trebuie să se poarte în intimitate, desigur, cu mască. Prigoana cea mai mare este pentru copii. Cei nevaccinați, peste 12 ani, nu au voie la nicio activitate în interior.  Decizia are scopul de a forța vaccinarea copiilor, în condițiile în care toate guvernele știu că aceștia riscă să  dezvolte o boală gravă de inimă din cauza vaccinurilor, acestea sunt de 6 ori mai periculoase comparat cu COVID, scrie The Telegraph.

Premierul AUSTRALIEI: “O să-i încuiem în afara societății pe cei care nu sunt vaccinați. Nevaccinații nu vor putea munci.”

În centre de concentrare de acest tip ajung inclusiv cei vaccinați. ”Stăm cuminți și așteptăm să ni se dea de mâncare. Femeia de acolo și-a dat masca jos 5 secunde, să bea o gură de ceai, imediat au apărut polițiștii și i-au zis să pună masca.” ”Dar beau cei!” ”Nu bei nimic, pune masca!”

În Australia sunt închiși cu forța în baza unui test. Drepturile constituționale abolite de facto, înseamnă că statul e capabil de orice.

”Dați-mi drumul de aici!”

” Închide ușa, pune masca! TE GAZEZ!” se aude într-una din camerele din lagărele construite special.

FRANȚA: Jandarmii le-au bătut pe asistentele medicale care protestau în fața spitalului care le șantajează cu locurile de muncă pentru a le obliga să se vaccineze.

STRASBOURG: Pompierii și-au dat demisia după ce au fost șantajați să aleagă între slujbă sau vaccin.

Asistentele medicale sunt în prima linie a protestelor în toată Europa, multe spun că au imunitate și că este absurd să fie obligate la vaccinare. Multe asistente și-au dat demisia în masă. Unele operații au fost anulate din cauza lipsei de personal.

În NEW YORK se strigă împotriva lui Biden: Zile la rând asistentele și profesorii au protestat după ce statul a emis un ordin prin care să fie vaccinați obligatoriu.  Un departament de Poliție din Missouri a demisionat în masă. În alte orașe, obligația de vaccinare a fost abandonată, după ce toți polițiștii au ceruți să fie dați afară. Iar autoritățile știu că nu pot face acest lucru, pentru că vor pierde în instanțe.

Mesaje de la proteste:

”Nici vaccin, nici pașaport!”

”Trupul meu! Decizia mea”

”Nu e vorba doar de vaccin aici. N-are legătură cu sănătatea noastră. Nu vrem nici coerciție medicală, nici totalitarism. Ne împing într-o direcție foarte periculoasă. Dacă ne supunem, ne distrugem viitorul.”

Un judecător federal a blocat ordinul de vaccinare, o victorie importantă dacă se va ajunge la Curtea Supremă. Dar deja răul a fost făcut. Unele spitale au rămas fără personal și își închid porțile. Lipsa de personal a devenit dramatică.

”Guvernul controlează tot. N-am bănuit cât control au asupra noastră, până acum.”

O maternitate importantă a anulat nașterile pentru că asistentele și-au dat demisia, după ce spitalul le-a cerut să se vaccineze.

ITALIA: Tehnocrații din Guvern au impus gradual pașaportul de vaccinare, începând cu personalul medical. Acum, oricine vrea să-și câștige traiul cinstit, trebuie să accepte șantajul.

Vittorio Sgarbi în Parlament: Dacă eu am făcut vaccinul, ce frică am eu de un nevaccinat? V-ați pierdut mințile?

Asta e propagandă și teroare: nu te vaccinezi, nu mai poți trăi”, spune o protestatară din Milano.

Italienii protestează la sediul televiziunii publice pe care o acuză de propagandă împotriva drepturilor constituționale.

”Sunteți complicii asasinior, voi presa. Călcați în picioare Constituția Italiei. Familiile morților din Bergamo au făcut o groază de plângeri penale, dar nu vă pasă.”

ÎN SUA după ce Biden s-a pronunțat pentru vaccinarea obligatorie, aproape două treimi din guvernatorii și câțiva procurori generali, au anunțat că îl vor da în judecată pentru că decizia sa este ILEGALĂ ȘI NECONSTITUȚIONALĂ.

Ron DESANTIS, Guvernator Florida:Ordinele de vaccinare n-au legătură cu știința, pentru că dacă ar fi avut, ar fi recunoscut că oamenii au imunitate naturală după infectare.  Studiul din Israel arată că e mult mai robustă decât cea oferită de vaccinul Pfizer. Clinica din Cleaveland, la fel. Ignoră imunitatea naturală pentru a-i forța pe cei care o au să facă un tratament medical împotriva voinței lor. Aici e vorba de puterea pe care și-o arogă guvernul, de a da ordine, și nu despre vreo necesitate medicală.”

De un an deja, americanii se duc în Parlamentele americane, la consiliile locale, la ședințele profesorilor, și le spun celor de acolo ce legi încalcă și ce abuzuri comit.

Pașapoartele verzi sunt construite ca instrumente de coerciție la care guvernele recurg, pentru că sunt conștiente că nu au dreptul de a-i deposeda pe cetățeni de drepturi constituționale fundamentale. Cetățenii sunt șantajați să accepte să se supună acestor instrumente de control de tip totalitar și anti democratic, pentru că astfel renunță la drepturile constituționale, de care NICIUN GUVERN NU-I POATE DEPOSEDA.

CHRISTOPHER CHOPE, parlamentar britanic: „Le facem mult mai mult rău cetățenilor britanici din cauza vaccinului covid, comparat cu alte vaccinuri.”

Guvernele au susținut că pașapoartele ar fi fost necesare pentru a-i proteja pe cei vaccinați, DEȘI VACCINUL AR FI TREBUIT SĂ-I PROTEJEZE. Au abandonat pretextul, după care s-a dovedit că vaccinații răspândesc boala.

SIR PATRICK VALLANCE, expert din Guvernul britanic: ”60% din cei internați cu covid, sunt vaccinați cu ambele doze.”

Manifestanții  italieni cer demisia premierului Draghi.

În condițiile în care toate guvernele știau asta, cum explică faptul că practic îi obligă pe cetățeni să accepte pericolul de a se îmbolnăvi, negându-le dreptul la viață, dacă nu obțin pașaportul verde.

În SUA, Canada, Franța, Italia, Olanda, politicienii progresiști care au impus pașapoartele verzi probabil că și-au semnat sfârșitul carierei.

Sursa: Antena 3

Video aici: PROTESTE violente în toată lumea! Lagăre şi dreptul la hrană condiţionate de vaccin

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share