Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PSD a instaurat politica fricii – A eliberat 1500 de violatori și criminali

Orice expert în manipularea maselor știe că este necesar să produci haos și spaimă, să ții poporul captiv și dependent de instituții, în nevoia lui de salvare și protecție. PSD a eliberat 1500 de violatori și criminali prin recursul compensatoriu pentru a instaura politica fricii.

Politica fricii

Citește și referiri la ”COLECTIV”: Asa se face, de fapt, dezinformarea. Premeditat. Ca la manual. 

PARLAMENTUL de după 2016 nu mai poate fi o adunătură de tâlhari. Pentru asta noi, ziarul nostru, avem nevoie de ajutorul cititorilor, avem nevoie de unitate civică. Trebuie să fiți informați, trebuie să știți că nu aveți șefi. Ei vă sunt angajați cărora le puteți cere seamă de felul cum vă cheltuie banii sau cum schimbă viitorul copiilor voștri în bine sau în rău. Citește integral: Ne scuzați că nu ne mințim cititorii, domnilor politicieni!

Politica fricii

Politicianul republican american Lee Atwer a perfecționat în anii 1980 ”POLITICA FRICII”.  Un exemplu în acest sens a fost folosit in mass-media în campania prezidențială din 1988.  Dukakis era primul în clasamentul sondajelor de opinie, iar Bush a reuşit să răstoarne situaţia în favoarea sa şi să câstige alegerile datorită unei serii de spoturi numite Willie Horton.

Willie Horton era un negru condamnat pe viaţă, în 1974, pentru viol şi crimă. Cu toate acestea, Horton a beneficiat de un program pentru deţinuţi cu permisii la sfârşit de săptămâna, timp în care a violat din nou o femeie albă.

Paralizarea populației – elemente psihologice

Politica fricii se construieşte conform unei scheme cunoscute şi al cărei principal element psihologic îl constituie frica:

– provocarea sau stimularea sentimentului de frică;

– identificarea Salvatorului în faţa confruntării cu sentimentul fricii.

”S-a constatat, de altfel, că pe fundalul sentimentului de frică se amplifică atenţia. În schimb, sunt suprimate alte forme de comportament şi capacităţi individuale, cum ar fi, bunăoară, capacitatea de a analiza circumstanţele create. În contextul fricii, gândirea creativă, practic, dispare, iar individul este dominat de un comportament simplist. Anume în astfel de ambianţă psihologică se formează dispoziţia alegătorilor şi modul de percepere a informaţiei în felul în care doreşte autorul reclamei.” (Коваленко A. Психология политической рекламы. Ростов-на-Дону: „Феникс”, 2005, p.55)

PSD a premeditat haosul și politica fricii în România

În prostia și cruzimea lor, social-democrații au premeditat haosul și politica fricii în România. Au adoptat legea recursului compensatoriu eliberând nu unul sau zece, ci 19.000 de infractori. Au fost eliberați 18.849 de detinuti, printre care se numără și criminali, violatori, tâlhari, hoți, traficanti de droguri sau de minori, care nu și-au ispășit în întregime pedepsele.

Datele statistice au fost facute publice de deputatul PNL Florin Roman, care le-a obtinut de la Ministerul Justitiei.

Florin Roman, deputat al Partidului Naţional Liberal:

“Pe data de 3 iunie am transmis o interpelare Ministrului Justiţiei, ȋn care i-am solicitat să publice datele oficiale privind deţinuţii eliberaţi ȋn baza regimului compensatoriu.

La două luni distanţă, am primit cifrele oficiale de la Ministerul Justiţiei şi sunt şocante: 18849 de criminali, violatori, pedofili, tâlhari, hoţi sau traficanţi de droguri merg zilnic printre noi fără să ȋşi fi ispăşit complet pedepsele primite.

Pe data de 11 iunie majoritatea parlamentară PSD-ALDE a votat ȋmpotriva proiectului de lege depus de Partidul Naţional Liberal pentru abrogarea Recursului Compensatoriu şi stoparea eliberării timpurie a infractorilor din puşcării.

Somăm majoritatea parlamentară ca măcar ȋn al doisprezecelea ceas să se trezească la realitate şi să abroge legea recursului compensatoriu!”

Eliberare infractori - Politica fricii Eliberare infractori - Politica fricii

Distribuie acest articol Oficial Media
Share