PSD Dâmbovița: Facem apel către toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, să punem capăt catastrofalei guvernări a PNL!

PSD Dâmbovița, transmite într-o postare pe facebook, un mesaj cu privire la votul de astăzi care vizează moțiunea de cenzură. Social-democrații susțin că astăzi se va vedea cine susține CORUPȚIA, TRASEISMUL ȘI INCOMPETENȚA. Prin vot, nu declarativ. Se va vedea cine susține de fapt un guvern care a eșuat în gestionarea pandemiei, care a eșuat în gestionarea economiei și care a distrus locurile de muncă.
”PNL se agață cu disperare de putere.
Astăzi se vede clar cine sunt cei care susțin Guvernul Orban.
Votul este esențial. Nu declarațiile politice.
Orban și PNL sunt disperați să rămână la putere pentru a continua jaful din bani publici, pentru a-și numi rudele în funcții la stat, gras plătite.
Sunt atât de disperați, încât nu doar au cumpărat, la propriu, parlamentari, dar au apelat până și la parlamentarii ”izvorâți din pixul lui Dragnea”, cum chiar ei spuneau.
TOATĂ GUVERNAREA PNL A FOST MARCATĂ DE UN SINGUR ȚEL: RĂMÂNEREA, CU ORICE PREȚ, LA PUTERE.
Nu sănătatea sau siguranța românilor sunt cele care au contat, ci asigurarea puterii totale.
Astăzi, prin votul dat pe moțiunea de cenzură, se va vedea clar ce susține fiecare partid în parte. Nu discursul public va decide soarta României, ci votul. Astăzi se va vedea cine susține CORUPȚIA, TRASEISMUL ȘI INCOMPETENȚA. Prin vot, nu declarativ. Se va vedea cine susține de fapt un guvern care a eșuat în gestionarea pandemiei, care a eșuat în gestionarea economiei și care a distrus locurile de muncă.
PSD va fi prezent și va vota moțiunea de cenzură. Facem apel către toți parlamentarii, indiferent de culoarea politică, să punem capăt catastrofalei guvernări a PNL.„ se arată în postarea semnată de liderii PSD Dâmbovița.
Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share